Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • xtend

    senior tag

    Sajnos a forrás oldalak (ahonnan a tartalmat "hozza" az exo, MS vagy akármelyik más addon) sokszor változnak és sokszor megszűnnek. Amikor a forrás oldal változik azon az addon készítők tudnak segíteni egy addon frissítéssel, de amikor megszűnnek (lásd Openload és társai) azon már senki sem tud segíteni. De az addon készítők is emberek sokszor nekik sincs idejük rögtön, azonnal (vagy x időn belül) javítani az addont, ezt nem lehet nekik felróni és haragudni sem rájuk, hiszen ingyenesen/szórakozásból készítik az addonokat. Köszönjük is nekik.
    DE...
    én most itt csak is a saját tapasztalatomat osztom meg, nincs "na majd én megmondom mit csinálj", tudom sok ember számára nem jó amit írok, mert fizetős "szolgáltatás".
    Szóval, ha minőségi filmnézésre/sorozatnézésre vágysz (minőségi, mivel real hd/full hd/4k, nem betömörített sz*r amit a fájlmegosztók használnak) akkor fizess elő egy seedszerverre (a nevét nem írom ide le amit én használok, mert nincs hozzájuk semmi közöm, ergó minek reklámozzam őket. ha valakit érdekel akkor pm). Pl amit én találtam olcsó az kb. 1800 ft/hó (tehát mint egy sz*r tv előfizetés) amiért jár 1TB tárhely (bőven elég, mivel nem tárolod a filmeket hetekig, ha meg annyira kell akkor saját gépre lehúzod a szerverről), gigabites kapcsolat, ftp, vpn, proxy, webes elérés, stb.
    Na most a seedszerverrel pikk-pakk letöltheted a filmet/stb (itt mint írtam érdemes már min hd/full hd-ban) a szerverre és a szervert fel tudod kapcsolni ssl ftp-n keresztül pl a Kodi-ra és onnan tudod nézni, tehát streameled a filmet/sorozatot nem kell saját gépre letölteni. Miért jó ez? Mert jó minőség, nem akad meg (mivel a seedszervernek van sávszéle folyamatosan feltölteni a filmet) lejátszás közben, telefon böngészőjéről is elérhető a seedszerver, ergó akár meló közben is lehúzhatod a filmeket, nincs forrásoldal változás, törlés mint az addonoknál, tehát nincs olyan, hogy "nem listáz semmit",stb.
    Ez persze csak az én véleményem, de szvsz ez az egyik legjobb megoldás.
    Persze van drágább verzió is, pl seedszerver + Plex v. saját szerver de azt majd máskor írom ki magamból :D

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák