Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • s_e_n_k_i

    tag

    Elnézést mindenkitől, ha beleugatok valamibe, de szeretném kérni a tisztelt fórumtársakat, hogyha lehet, akkor próbáljunk a topic témájához ragaszkodni.

    Ha én jól értelmezem, akkor ez a topic a "Kodi (XBMC) Kiegészítő magyar nyelvű online filmekhez, sorozatokhoz".

    - Annak ellenére, hogy vannak magyar nyelvű IPTV-k, a Simple IPTV kliens és annak használata nem igazán kapcsolódik a topic témájához. Ennek ellenére az utóbbi napok hozzászólásainak kb 70%--a ezzel foglalkozik.Vagy csinálni kellene egy ilyen specifikus topic-ot, vagy egy olyanba írogatni, ahol inkább ez a téma. PL átolvasva ezt a topic-ot sokkal jobban megfelel erre a célra.

    - Szintén jó lenne, ha a platform specifikus dolgokat az annak megfelelő topicban kezelnénk. Gondolok itt arra, hogy a többi hozzászólás nagyobb része szintén ilyen (Kodi Enigman, Orange Pi-n, vasalódeszkán, stb). Ez már csak azért is zavaró, mivel ezek a hozzászólások teljesen érdektelenek olyanok számára, akik még csak nem is hallottak ezekről.

    Ha valakinek csak napi egyszer van ideje átfutni a topic-ot, akkor nagyon zavaró, hogy 120 hozzászólást kell átnézni, hátha van a topic témájához tényleg kapcsolódó infó, kérés, és kiszűrni a "zaj" közül a lényeget.

    És persze vannak az okos emberek, akik megpróbálnak először utána járni a dolgoknak mielőtt megkérdeznek valamit. Számukra igencsak zavaró, hogy lehet, hogy a topicban már valaki megválaszolta a kérdésüket, de ahhoz el kell olvasni 2000-nél is több hozzászólást. Így inkább 20-adszor is megkérdik azt, ami már régóta meg lett tárgyalva, ezzel szintén a "zajt" növelik.

Új hozzászólás Aktív témák