Hirdetés

Aktív témák

  • dqdb

    nagyúr

    válasz Tamoo #9062 üzenetére

    Ha 18650-es lámpát veszel, akkor ezt a tartót ajánlom. A két oldalán az ív nem egyforma, 25.4-es kormány esetén a kisebb ív megy a kormányra. 31.8-as OS kormány esetén a nagyobbik ív megy a kormányra, és a kormányszárhoz minél közelebb, a vastagabb részre kell rögzítened, így bírja a terepet is. Eléggé kényelmetlen szerelgetése, mert nem egyszerű a tépőzárat stabilra rögzíteni, de csak ez tartja meg a lámpa nagy súlyát (ez kevés hozzá, felraktam a kormányra, felemeltem az első kereket, megráztam a bringát, és "lekonyult"). Én városba beszereztem külön lámpát, ami 14500-as akkuval megy.

    Ha ezt a töltőt rendeled meg, akkor kell hozzá átalakító. Ha elosztót használsz, állandóra telepítve ez a legkényelmesebb és legkevesebb helyet foglaló megoldás.

    Én ilyen akkukat használok, négyet vettem belőle, egy mindig a lámpában van, egy a táskámban, a másik kettő bevetésre vár (hosszabb útra mindegyik utazna).

    Ha nem nightride-ra szeretnél menni, csak sötétben helyben közlekedni, akkor a hibrid AA/14500 lámpákat ajánlanám, most jött meg egy ilyen a fenti linkelt tartóval, és 2×2 ilyen akkuval (töltőm volt korábbról).

    Friss tapasztalat: rendelés 06.28-n, postázás 07.02-n, tracking szerint 07.07-n érte a vámhivatalba (a tracking oldal félreérthető, valószínűleg a kínai, és nem a magyar oldalon), ma csöngetett a postás.

    [ Szerkesztve ]

    tAm6DAHNIbRMzSEARWxtZW50ZW0gdmFka5RydIJ6bmkuDQoNClOBc4Ek

Aktív témák