Hirdetés

Aktív témák

  • ---Lasali---

    Közösségépítő

    válasz Drakuf #39482 üzenetére

    Pont attól függően kéne választani hogy mtb kell vagy crosstrekking :U
    Szóval most erre mit lehet mondani? Jelenleg én montit használok trekking felhasználásra, 1 colos gumival, mert ellopták a trekkingemet, ami 35mm es gumival sokkal jobban ment mint a monti, de terepre meg nem nagyon volt használható. Szóval most akkor mi kell?
    Első kettő kelly-s cross bringához nincs ár írva, így nem tudok rájuk mit mondani..
    Definite az elég jó kis bringa, de a tárcsát én értelmetlennek látom trekkingen.. egyébként is csak a szopás van vele, és egy jó avid V fék tud annyit mint egy ilyen trail, mert ezeknél mindennek klappolnia kell hogy jól fogjon..
    2 monti közül meg nehéz választani. A glock nál csalogató az XT hajtómű, meg a deore alkatrészek, a másiknál meg a FOX teló. (Azt megjegyzem a képen egy F100 van, nem az Alps..)
    Az alps jó 300 grammal nehezebb az F100 nál, szóval lehet annyira nem is csalogató, de legalább a jó mozgás akkor is garantált, Recon silver nem tudom milyen, láttam már olyat ami undorítóan működött, de hallottam már olyanról ami szépen működött, valamint azt egyszerűbb szervizeltetni, mert Pista bácsiékhoz a foxot csak akkor tudod vinni szerintem ha van ismerős, mert már nem ők a márkaszerviz, hanem a paul langenél valami 1 nap alatt kiképzett valaki.. akihez én így első hallásra nem szívesen vinném.. de szervizeltetni meg kell rendszeresen, ha nem akarod hogy idő előtt szétkopjon, tönkre menjen.
    Szóval talán a glock.. ha akarsz terepre is menni, ha nem, akkor a többire találj ki valami árat.

    [ Szerkesztve ]

Aktív témák