Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Jacta

    csendes tag

    Öööö, bocs ha rossz helyre írtam, de jobb topikot nem találtam. :))

    Sziasztok!
    Egy elég hosszú történetű problémára szeretnék választ kapni. :)
    Az egész úgy kezdődött, hogy a monitor haldoklott, csak nagy sokára kapcsolt be. Na mondom szerzek már amíg nem késő másikat. Szereztem azért bekapcsolt a régi is na jó mondom rákötöm a kettőt a gépre. Jó ideig semmi gond nem volt. Egyszer csak A fő monitoron (a haldoklón) elkezdett arrébb csúszni a kép, majd fekete csíkok, és volt még ilyen, hogy barna szín és benne hullámok. Csak reset segített. Mondom biztos a monitor szar, de nem mert ugyanezt produkálta CRT-n és másik TFT-n. is Na mondom driver újrarakás, ugyanúgy előjön. Akkor legyen windows reinstall. Két napig megint semmi majd megint előjött a hiba jelenség. Ok restart. Viszont már kb. a töltőképernyő után lefagyott az egész, se num-lock semmi. Volt olyan is, hogy még a reset gombra se reagált.

    Az integráltal és a másik dedikált vga(geforce 8600 gt)-val semmi gond. És ha a fagyogatós vga-n, nincs fent driver(szabványos vga adapter) akkor az is megy simán.

    Konfig:
    CPU:Intel core i3 2120
    Alaplap:Asrock H61M-HVS
    táp: Chieftech GPA-500S ( A VGA tápellátása úgy lett megoldva, hogy egy vezetéken futó két molexre lett rárakva a PC-E konnektor átalakító)
    VGA: VTX3D HD6790 (az az érdekes, hogy ennek két PCI-E konnektor kell, hogy menjen nem úgy mint a többi 6790-nek)
    4Gb kingmax 1333Mhz

    Legvalószinűbb, hogy a VGA ment gallyra ( De mitől?). Csak driver felrakása után hülyül meg. (Próbáltam mindeféle driverrel, két fajta windowson is mindent, és semmi javulás.

    Vagy a tápegység (két monitorral már nem bírta a VGA-t hajtani és kampec?

    Vagy netán az alaplap?

    Válaszokat előre is köszönöm. :)

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák