- Autós kamerák
- Home server / házi szerver építése
- Unigine Superposition Benchmark
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Amazon Kindle
- Milyen billentyűzetet vegyek?
-
PROHARDVER!
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Wolfy999
tag
válasz bajnokpityu #62316 üzenetére
Szerintem egy-két kávé alapján nem lehetne ilyen ítéletet hozni, hiszen olyan is lehet, hogy bizonyos kávékkal az egyik, másik kávékkal meg a másik gép ad jobb eredményt.
-
gpbenedek
csendes tag
Egy barátom nagyon szerette volna kipróbálni az éppen nálam állomásozó HG One-t, ezért elvittem hozzá, és bedobtam a tuning GC-t is.
Mivel engem jobban érdekelt a zsír új Gs3, ezért azon lőttük be a kávékat, és aztán ugyanazzal a VST kosárral, azonos hőfokra állított piddel elkészíttetem GCn is. A nyomásprofil kavarhatott (volna) valamelyest, mert az szemre csináltuk mindkét gépnél, viszont a végeredmény mindkettőnk számára meglepő volt. Nem tudnunk különbséget tenni. (kategória különbség miatt megvártam, hogy mondja ki előbb meg képzettebb, több mindent kóstolt mint én)
Volt ott egy K30 is ott széthasznált késekkel, és azzal fos lett a kofi.
Konklúziónak azt tettük el, hogy az örlő a rendszer legfontosabb pontja egy ilyen felállásban. Annyira tetszett neki a GC használhatósága, hogy az ismerősének egyből vettek is egy fulltuning gaggiát otthonra.
A tesztkávék:
bagira, casmo, kalmár, pyAmúgy valóban tök jó lenne összehozni egy ilyesmi tesztet nagyobb társasággal. Csak pont ott vérzik el a GC, ha 2-nél több kávét készítenél egymásután.
[ Szerkesztve ]
-
HÁZIGAZDA
többen használták ezeket a gépeket együtt, de legalábbis sokáig külön-külön is. fragola is biztos mesél, ha kérdezed. de nem zárkózom el amúgy, mert eléggé biztos vagyok a végeredményben. meg egyébként sem zárkóznék el, végülis az sem fájna, ha mégsem így van.
dicranum scoparium + genista pilosa = :)
-
vTamas35
csendes tag
Nemsokára ez jön nálunk, ha teljesen kész lesz az irodában a tuning GC. Eddig, mióta elkezdtem komolyabban elmerülni a témában, csak e61-et (fulltuning ) használtam. Most a régi darálóm és egy rézcsövezett GC van az irodában, azzal próbálva óriási volt a különbség ugyanazon a kávén (egy pörkölés), megjegyezve, hogy a pid még nincs kész így a próbálgatást abba is hagytam, de kíváncsi leszek mit mutat, ha kész.
Egyébként szerintem sem a kávéfőző a legszűkebb keresztmetszet egy szint (képesség) felett és mindenki a saját "szerelmét" isteníti. Mondjuk az e61-esek családja egy méltánytalanul elnyomott kisebbség a fórumon Én nem vitatom, hogy jó a GC, csak akkor szoktam csodálkozva nézni, amikor az e61-et minősítik mindenre alkalmatlannak... Kicsit kevesebb tuninggal mint egy GC-re kell ki lehet szűrni a gyengeségei nagy részét (fejhőmérő, programozható előáztatás, szűkítő), a 4 kilós réz fej, 3 literes kazán, rotopumpa meg nem hinném, hogy hátrány Tény, hogy ha nem fogy sok tejes ital a családban akkor felesleges és elég a GC, tény hogy pacsálós és Nordával anyagi csőd lenne használni, viszont szvsz a legszebb gépek, oda lehet rakni bármelyik konyhapultra, lehet játszani a világos pörikkel espressonak és szünet nélkül lehet tolni a latte artot a vendégeknek had pislogjanak...
mdav88: majd számolj be hogy muzsikál a gép
O1G
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- DJI Mini 3 pro drón kiegészítők - táska, propellervédő
- DJI AVATA drón +akkumulátor +doboz +garancia és Care Refresh
- DJI Mini 4 pro - Fly More Combo - RC2 drón szett - 3 akku, garancia, tartozékok (45)
- DJI Mavic 3 Classic FMC drón táska, koffer (Skyreat)
- Biliárdasztal / étkezőasztal - Garlando Miami 7' Wenge
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest