- Az NVIDIA lett a világ legértékesebb vállalata
- Milyen egeret válasszak?
- Halasztja a Recall funkció aktiválását a Microsoft
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Rekordokat döntöget a Gigabyte új SSD-jének terhelhetősége
- A Palit fekete VGA-szörnye nem kér a színes pislákolásból
- Programajánló: idén sem marad el a Bacsis-tuning Retró Számítógép kiállítás
- Hobby elektronika
- Nikon Z MILC fényképezőgépcsalád
- OLED TV topic
Hirdetés
-
Kiszivárgott információk az új AMD chipek érkezéséről
ph Pár online áruház nem tudott várni, és már közzétettek néhány hasznos adatot a Granite Ridge és a Strix Point megjelenéséről.
-
Ellopták a Tesla akkumulátor-titkait
it Beperelte egy korábbi beszállítóját a Tesla, és azzal vádolja, hogy üzleti titkokat lopott a Tesla akkumulátorgyártási technológiájával kapcsolatban.
-
Spyra: nagynyomású, akkus, automata vízipuska
lo Type-C port, egy töltéssel 2200 lövés, több, mint 2 kg-os súly, automata víz felszívás... Start the epic! :)
-
PROHARDVER!
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Toobee
veterán
A gyakorlatban semmilyen bonyodalommal nem jár ez a művelet. Ha már tapasztaltabb leszel 1-3 adagból belövöd majd a kávét, onnan meg mész szemre, ahogy öregszik a dolog. Én idejét sem tudom már, hogy friss bontásnál mikor kellett kiönteni az első adagot, mert annyira sikerült elszúrni a vakon készítést. Na jó, igazából tudom: a Kenyánál úgy 3 hónapja. Mérleget mindig használok, de csak azért, hogy ne maradjon bab a tartályban, egyébként mindig tökig töltöm a szűrőmet. Ha 18-ból lesz tele, akkor annyit teszek bele, ha 20,5-ből, akkor annyit...nem csinálok nagy ügyet belőle. Érdemes megkeresni a számodra is elfogadható határt a geekség és az olaszosság között. Nem árt belevinni egy kis hanyagságot, hogy olyan húvazzeg' herceg herceg legyél...érted?!
https://barbieripnk.hu/
-
krx21
nagyúr
-
bbuffy
senior tag
Mondjuk a Vacu Vin termékek is jók lehetnek. DE én simán lezárom csipesszel a zacsit, és bevágom egy csatos kávésdobozba. Vagy egy negyedkilós Másikba, az meg elfogy annyi idő alatt mig esetleg behal.
...és jól jegyezd meg fiacskám, az élet, ha kicsit is jól jön ki a lépés, annyira, de annyira gyönyörű. /Bohumil Hrabal/
-
-
-HajTömeg-
őstag
Ha ennyire szór,akkor nem érdemes rögtön valami hasonlóba darálni?
Karba is daráltál? Vagy az macerás vele?Alias: Júzer error
-
Hami33
aktív tag
Nekem is poemia van . Nem egyszerú eltalálni az örleményt mert a nyomásfokozós kar miatt a túl finom darálás könnyen befullad vagy csak épp csepegősen folyik le. Már bánom én is hogy nem vettem komolyabb gépet,de ez van majd megszokom. Igy is elég jó kávét főz főleg jó darálóval. Nyilván kezdőgépnek jó,majd ha megadja magát lesz ürügyem egy gaggia classicra kicserélni)) tejhabot meg a párom csinálja nagyon profin) van érzéke hozzá)
[ Szerkesztve ]
-
HÁZIGAZDA
felszín közelében tartsd a gőzcső végét, jellegzetes hangja is van, egyszer eltalálod, utána mindig ráismersz, meg hát látszik is, ahogy nő a szintje. közben forogjon is a tej, lásd, hogy pörgeti.
tejből spar esl 2,8%-os például tök jó.
[ Szerkesztve ]
dicranum scoparium + genista pilosa = :)
-
HÁZIGAZDA
úgy sosenem fog sikerülni
a tetején találd meg azt a pontot, hogy ilyen szívó-szürcsögő hangot adjon és forgassa a tejet. ha ez megvan, az már félsiker. aztán mielőtt még nagyon forró lenne az edény, ugyanott egy nagyon picit mélyebbre nyomod (1 cm kb.), hogy összeforgasd a tejet a levegővel, amit bevittél.
egy idő után menni fog, előtte meg nem nagyon, ez egy ilyen buli
dicranum scoparium + genista pilosa = :)
-
HÁZIGAZDA
előbb a kávét előkészíted (tömörített pogival a szűrőben kész állsz, csak fel kell tenni a kart). utána tejhab, utána lehúzod a kávét. közben a kész tejhabot finoman pörgeted az edénnyel, az alját kocogtatod, hogy kiüsd a bubikat, ha vannak.
dicranum scoparium + genista pilosa = :)
-
-HajTömeg-
őstag
Alul találod a vízkőmentesítésről szóló részt.
Citromsavat használj.
A kar fém része, a felsőszűrő és a szűrők zsirtalanítására pedig hideg zsíroldót szoktak ajánlani. (szerintem gumikesztyűvel használd)
Semmi flancos speckó saeco zsíroldó nem kell szerintem.[ Szerkesztve ]
Alias: Júzer error
-
jolti
senior tag
-
zolnagy
őstag
Az a baj, hogy a gép hőstabilitását teszed tönkre ezzel (nem műszakilag, csak az adott előmelegítését )
A Gaggiaknak elég kicsi a bojlere és ez is sokat számít.
Ha Evod van, akkor világít, amikor fűt (ha jól emlékszem)
Amikor befejezi a fűtést, onnantól kb. fél perc, amikor hőcsúcson van.
Így lehet számolni, kísérletezni.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Posta, csomagküldés
- Politika
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Akár három Z Fold6 is érkezhet idén
- Az NVIDIA lett a világ legértékesebb vállalata
- BestBuy topik
- Milyen egeret válasszak?
- Halasztja a Recall funkció aktiválását a Microsoft
- Milyen okostelefont vegyek?
- CASIO órák kedvelők topicja!
- További aktív témák...