Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Parci

    HÁZIGAZDA

    válasz bajnokpityu #62314 üzenetére

    ha más a vízterítés, akkor lesz más az íz. meg ha odaképzeli az ember. semmi megfoghatatlan dolog nincs a kávézásban, csak éppen 10 bar óriási nyomás, minden apróság befolyásolja, hogy végül mi köt ki a pohárban. de misztikum nincs semmi.

    az e61-es gépek helyett én habozás nélkül a fulltuning gaggiát kérném, és nem csak én, de megértem, ha valaki szereti, hiszen hőstabil és remek vízterítésű, jó cucc. ezzel együtt tényleg az a kivétel csak, ha sokat gőzölök. meg persze mindez elméleti, mert a gyakorlatban meg felém egy dalla cortét fújt a szél, nem is bántam meg, akkor még nem is volt fulltuning gaggia (talán még rézcső sem). most meg már nem akarok downgrade-elni, főleg, hogy nálunk azért megy a gőz néha. megjegyzem, egy e61-es gépet áldoztam be habozás nélkül a dc-ért.

    de egyébként ezek eszközök. mindegyik alkalmas jó kávéra, ha kellő rutinnal, jól használja az ember. szóval az is benne van, hogy melyiket szereted használni. megértem, ha valaki, például toobee a gaggiát nem, az e61-et meg igen. de ittam már nála kávét, és azt a kávét remekül megcsinálja egy tuning gaggia is, és ezt ő is tudja.

    [ Szerkesztve ]

    dicranum scoparium + genista pilosa = :)

Új hozzászólás Aktív témák