Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • soldier2

    őstag

    válasz killerjohn #35407 üzenetére

    Hát ja. Az utána kovetkező 100 hozzászólást átugorhatod. Kár, hogy miután mindenkit dilettánsnak nézett egy félreértelmezett általános iskolai biológia könyvből származó részletre támaszkodva, eltűnt mint szamár a ködben (lehet, hogy szerencse? :) )

    Parci: időnként még kell újítani a hirdetéseket, mert elfújja őket egy-egy hitvita. Az is egyértelmű, hogy nem naponta-kétnaponta kell, mert ha mindenki ezt csinálja, akkor követhetetlen lesz a fórum. Szóval ha el akarom adni a Creminát (nem akarom), és nem vinnék el egy nap alatt (tuti elvinnék) akkor pl hetente imételni ok?
    Az a baj a Jveres féle gépekkel, hogy eladás szempontjából a legrosszabb korban van. A tulajnak még új, a vevőnek (főleg mivel ennyiért kávéfőzőt nem Józsi bácsi vesz a hetedikről) meg inkább megérheti egy új, főleg ha az áfát le tudja írni. Tömött zsebű fanatikus meg sajna elég kevés van. Azért remélem hamar elkel. Előáztatás megoldott már ennél, vagy ugyanaz mint az R58?

    Van úgy, hogy bizonyos aktákat ki kell nyomtatni. A https://fundaforest.eu/hu oldal meglátogatása csökkenti a környezetterhelést. Köszönjük, hogy kattintott!

Új hozzászólás Aktív témák