Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Parci

    HÁZIGAZDA

    na, megvolt az első két shot. ezek a legelső benyomások. először is, állati kényelmetlen használni a silvanóhoz képest!

    nem látom, hogy mennyi víz van a tartályban, amihez eleve nehezen férek hozzá. a csepptálcán nincs foggantyú, miközben tele van forró vízzel, a csészemelegítő pillanatokon belül olyan forró, hogy túlfűti a csészéket.

    úgy tudtam, hogy az e61 fejen van előáztatás, ha csak kicsit emelem meg a kart. itt látszólag nincs ilyen, sőt, egy olyan pontja van, hogy a pumpa már indul, de víz még nem jön :F

    paljoc choco madnesst csapoltam vele, 86 fokot céloztam meg, hát elég sokat kell folyatni a vizet, mire vissza lehet húzni odáig. 2,5 mm-es szűkítő van benne, de még így is elég sárkányos tud lenni a gép.

    viszont...

    elsőre ugyan picit sok hőt kapott, sötét színű volt, de olyan lefolyást csinált, amit a silvano nemigen. a vízterítés látványosan szép, a pogácsa is tökéletes maradt. a kofit nem én ittam, de remekül nézett ki, sűrű, olajos lett. másodszorra magamnak csináltam, a hőfok jó lett, de elrontottam mást (a silvano karját tettem fel, amin túl alacsonyak a szárnyak/fogak, szerintem belenyomta a pogit a felsőszűrőbe (a sajátján meg túl nagyok, alig lehet felfeszíteni a kart, hogy megfogja)), az szörnyű lett, széttúrta a pogit stb.

    mindent összevetve, egyelőre utálom használni, de ígéretes a produktum.

    dicranum scoparium + genista pilosa = :)

Új hozzászólás Aktív témák