Hirdetés

  • Megbírságolták a Razert a Zephyr maszkok miatt

    ph A cég elég olcsón megússza az ügyfelei félrevezetését, de az üdvözlendő, hogy az Egyesült Államok hatóságai nem siklottak el az ügy felett.

  • AMD Radeon undervolt/overclock

    lo Minden egy hideg, téli estén kezdődött, mikor rájöttem, hogy már kicsit kevés az RTX2060...

  • Lunar Lander Beyond teszt

    gp Nagyon sok évtizeddel az eredeti Lunar Lander megjelenése óta ismét ezen a címen jelent meg Atari logóval egy játék. Vajon mennyit javult a játékdesign a hetvenes évek óta?

Új hozzászólás Aktív témák

  • dugesz77

    őstag

    Megkövetem magam. A leírás szerint földelt de így a kezembe vévekizárt,hogy földelt a tetején lévő két csatival nem lehet földelni :((( Én így használtam.nem is gondoltam az egészbe bele. De itt egy kép most bontottam szét:
    De van megoldás. Mivel a csatlakozónál ott a földelés helye ezért bekötöm élesbe alá egy számítógép táp kábelt. Annak a vége pont olyan csatlakozós mint a gaggia-n van. Három eres földelt. Tehát a wifis kütyüböl egy kábelt vezetek ki aminek gaggia csatlakozó van a végén. Végül is csak ahhoz használom. Ha kész teszek róla fel képeket.
    Ne haragudjon akit én így rábeszéltem erre.... Eddig nem történt bajom, nem is ráz a gép. De ne legyen nekem se senki másnak se emiatt baja. :R :W

Új hozzászólás Aktív témák