Új hozzászólás Aktív témák
-
bobsys
veterán
Ma hazafele pár cimborával azon tanakodtunk, hogy vajon egy 2sávos körforgalomban a belső sávból a külső sávba sorolni kívánó autónak elsőbbséget kell-e adnia annak aki a külsö sávban megy?
Tehát nem a körforgalomba való behajtásról/kihajtásról van szó, hanem a körforgalmon belüli sávváltásról.Enterprise Admin? Kirk kapitany leszel? - Ne törődjél semmivel, egyél zsömlét kiflivel
-
-
bobsys
veterán
persze, persze, de nem lehetett kihagyni, tusi ne hallgass rám !, csak beszélek össze vissza
pénteken lehet én is oktatni fogok egy hölgyet, 4 kartondoboz egy nagy áruház parkolója és lehet gyakorolni a parkolást
aztán megmutatjuk neki a japánok istenét esztergom felé a szerpentínenEnterprise Admin? Kirk kapitany leszel? - Ne törődjél semmivel, egyél zsömlét kiflivel
-
bobsys
veterán
itt sok a friss kresz emlék
lenne egy kérdés
ha van mondjuk egy 3sávos út, a középsőben megyeget valaki a belső szintén ua. sebeséggel megy mint a középső akkor én szépen kimegyek a legszélsőbe és ott elmegyek hiszen ott ált. nincs senki, na a lényeg, hogy ez ha jól tudom nem előzés hanem egymás melletti elhaladás
röviden: többsávos úton nincs előzés csak egymás melletti elhaladás ugye ?Enterprise Admin? Kirk kapitany leszel? - Ne törődjél semmivel, egyél zsömlét kiflivel
-
bobsys
veterán
válasz masolkat #2138 üzenetére
de miért azt csináltad amit a vizsgabiztos mond? neki kuss van max. az oktatóodhoz fordulva mondhatja azt amit szeretne
én anno szartam a biztosra hiába mondta, hogy majd menjünk erre arra, meg is kérdezte anno miért nem fordultam le én meg mondtam azért, mert az oktató mást mondottEnterprise Admin? Kirk kapitany leszel? - Ne törődjél semmivel, egyél zsömlét kiflivel
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topicban jogvédett szellemi termékeket (szkennelt szervízkönyv, stb.) megosztani szigorúan tilos!
Aki mégis megteszi, azt figyelmeztetés nélkül véglegesen kitiltjuk.
- Dreame D10 Plus robotporszívó és nedves feltörlő
- HONEYWELL HR92EE rádió frekvenciás radiátor termosztát 3db
- Quad Lock iPhone 14 Pro MAG tok
- ÓRIÁSI Philips Hue csomag - Hue Go, Iris Black, Play Bar, Light Strip V4 stb...
- Yose Power 350w (hátsó kerék) Feat Imotor2 240w (Első kerék) 26" + 36v24ah , 36v10ah
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest