Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • apeelme

    addikt

    Nah szóval...megcsináltam a módosítást GPS antenna ügyben.
    Sajnos réz fólia nem volt kéznél így alumínium öntapadós fóliát használtam. Ami biztos hogy az egész művelethez nagyon jó kézügyeség kell.
    Az eredmény számomra már most is látványos, egyelőre ezzel megelégedtem, de szerintem rézre ki fogom cserélni valamikor mert azzal csak tovább javul(hat).
    Nagy vonalakban leírom mit csináltam:
    1. A készüléket szétszedtem, aki megbízik az alaplap és az antenna fólia érintkezésében annak nem muszáj.

    2. A felragasztott gyári antennát levettem a készülékházról, és levágtam belőle a nem kívánatos részeket. A kis darabot ami maradt az eredeti, megtisztítottam a fekete bevonattol hogy fémtiszta legyen a fólia része, ez lesz az érintkezési pontja az új antennával.

    3. Elkészítettem az öntapadós alufóliából a leírás szerinti antennát. A kis darab gyári antenna részt a helyére raktam figyelve az alaplapra csatlakozó részre, a felső fémtiszta részre felragasztottam a megfelelő pozícióba az új antennát, majd az egészet egy darab cellux-al leragasztottam a biztonság kedvéért.

    GPS Test-ben az eddigi 9-10 In View (látható műholdak) és 4-5 In Use (használt műholdak) után kapásból 13 In View és 7-8 In Use műhold lett. Most már a szobámban is fixál, amit eddig nem tett meg. Én egyelőre elégedett vagyok, de az biztos hogy a rézfóliával tovább fognak javulni az értékek. :K ;)

Új hozzászólás Aktív témák