Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • dagabor

    tag

    Kiesett csavarral már én is találkoztam... pár napos használat után ahogy levettem a hátsó fedelet, egy pici csavar csörgedezett benne... az aksi alól jobb oldalról hiányzott... szépen vissza is raktam és a többit is megnéztem nem-e lazák... :) Úgy látom a gyárban nem tépik meg a csavarokat. :))

    4 napos használat után ilyen paraméterekkel csak jókat tudok mondani róla.

    - TD ROM-ból készített WCDMA ROM v0.11.2
    - 0.8.5 (Linux localhost 3.4.5 #1 SMP PREEMPT Fri Jun 6 10:08:49 CST 2014 armv7l GNU/Linux)
    - S/N: JG2FA1305037000
    (Amiről már kiderült, hogy nem az egyedi azonosítója lehet, mert már több telónál egyforma, az egyedi azonosító a kis matricán lehet feltüntetve az alsó részen az aksi mögött...)
    - 4GB SD Kártya

    Fagyás nem volt, szépen pörög, melegedésre annyi, hogy ha töltés közben használod akkor a hátsó részen a kamera alatt minimálisan érezhető a hőmérséklet növekedés, de ezt tapasztaltam már más "nevesebb" telefonoknál is, viszont napi használat közben ez nem jellemző.
    Alkalmazásoknál sem jelentkezett probléma (olyan alkalmazások mit egy 13 éves lány használ :) )
    FB, FB messenger, snapchat, kamera alkalmazás, cocoppa, pár play-es jéták, zene hallgatás, (BBK futár progi csak ki lett próbálva, a GPS nagyon gyorsan fogott jelet! ez pozitív)
    Mobilnet használata, vagy itthon wifi.
    Telefon beszélgetés nem sok volt, inkább ezek használata, folyamatos net kapcsolattal valami módon, így kb 2 nap az üzemidő (2 feltöltés volt eddig...)

    ....

    Amit én csesztem el a telefonon, mégpedig a kis SIM kártyát adapter segítségével próbáltam belerakni az 1-es helyre.. de a kis kártya (mert azt is én vágtam le az előző telefonjához) nem szorult bele rendesen az adapterbe, így a becsúsztatáskor a kis kártya megakadt, és csak maga az adapter csúszott be a helyére... és kis kattanás jelezte, hogy a kis érintkezők szépen bepattantak a sim kártya helyére :W
    Próbáltam valahogy kiszabadítani az érintkezőket, de szerintem van amelyik megsérült, és ott nem olvassa már a SIM kártyát... így csak a 2-es SLOT ba tudtam használatra bírni.
    (Kicsit féltem tőle, mert még a téma elején írták, hogy csak az 1-es slotba megy a mobilnet, de ilyen probléma szerencsére nem merült fel.) Mivel úgy is csak 1 kártyája van, és nem is tervezzük, hogy 2 kártyával használná így nem tervezem szétszedni emiatt a telefont! :)

    [ Szerkesztve ]

    "semmi nem tud olyan jól más böngészőt letölteni mint az internet explorer"

Új hozzászólás Aktív témák