Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • menyuskahh

    tag

    válasz micsu #2611 üzenetére

    A LEWA OS-ből kipróbáltama MadcapLaughs félét! Elég meggyőző volt, nem volt se fagyás se semmi, sajnos a melegedésről illetve az akksi időről nem tudok releváns választ adni mert nálam egy szenzorhibás g2f tartózkodik, amely majd valszeg megy vissza szépen kínába (helyette majd lesz jiayu s3) Antutuban viszont elég változékony eredményeket produkált, de olyan szinte változékony, hogy egyszer 18k máskor 21,7k úgyhogy ez kicsit furcsaság volt számomra, a LEWA eléggé a MIUI-ra hajaz, kellemes a felülete, amit még észrevettem, hogy a lockscreenjén beállított háttér néha elveszett, de ez előfordulhat hogy a rossz memókari foglalatom miatt van, amelyben ugyanis egy keménypapír tartja úgy a memókarit hogy lássa a telefon :)

    Nekem a TDből portolt romokkal, illetve az AOSP rommal tényleg csak annyi problémám volt, hogy a messenger chat fejek nem mentek.

    Szubjektíven nekem eddig a legstabilabb a 0.8.5ös buildszámú romok váltak be a legjobban, de azokis csak azokon a telefonokon, amelyek eleve azzal érkeztek, így egy needromról szedett pucolt 0.8.5el adtam tovább az ilyen g2f-eket.

    Illetve még másik szubjektív vélemény ként az AOSP romot találtam a leg "folyékonyabbnak" eddig, és azt használnám, ha a messenger chat fejek működnének. Holnap írok pár szót a g3c portról is vizsga után :)

Új hozzászólás Aktív témák