Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Muton

    addikt

    válasz Sk8erPeter #3093 üzenetére

    Az a baj, hogy azért sem tudnék működő kódot belinkelni, mert számos dolog (mint pl a list a jsfiddle-es példában) a local szerverről jön (pont ezért állítottam össze egy bemutató verziót, mert azzal nem rendelkezem, csak dolgozok vele), vagy az ügyfél saját szerverén van.
    Pont ez a gond, hogy amit megírtam (kb megegyezik a jsFiddle példában lévővel), az a local szerveren lévő adatokkal működött, ki is lett adva, majd jött a hibajelzés, h az ügyfélnek néhány adat nem jelenik meg. És egy ideiglenesen kapott hozzáférés után nálunk is előállt a hiba.

    A bajom pont az, hogy szerintem, a prog főnököm szerint, a jsFiddle szerint meg mindenki szerint működnie kell, de esetekben mégsem teszi, és bár a megkerülhető a probléma, mivel az oka rejtett (log sem ír kis semmit), semmi esély sincs rá, hogy majd ne fussak vele össze valamikor a jövőben (meg amúgy szakmailag is érdekelne)

    Szóval köszönöm a segítséget, akkor konklúzióként levonható, hogyha lesz időm utánajárni a dolgoknak, akkor ne az append fv-ben keressem a hibát, mert akkor az szerintetek bug-mentes.

    A szakmai hiányosságaim a saját magam sara és a körülvevő anomáliákról, ködös megfogalmazásokról sem tehettek, szóval nem hibáztatok senkit :)

    Muton#2316 - $z@r a drop >_<

Új hozzászólás Aktív témák