- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Autós kamerák
- Home server / házi szerver építése
- Unigine Superposition Benchmark
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Amazon Kindle
-
PROHARDVER!
iPhone-t használók OFF topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cyberpunk
félisten
válasz #40359168 #101851 üzenetére
Így van nem kell ezt túl ragozni. Csak lehetőleg ne vacsira legyen ez. De mozogni kell, ha egész bal a gép előtt dekkol az ember és így eszik, akkor bizony elhízás lesz a következménye, ha csak nem olyan típus, hogy nem hajlamos a hízásra.
Hope was the right choice, and it always will be.
-
ittakary
nagyúr
válasz #40359168 #101880 üzenetére
szerintem meg már régen nem, hányok a kinézetétől, pedig most a legfrissebb iOS9et próbálgattam egy legfrissebb Air2es modellen... nem tetszik ez az irány, ezek a csini ikonocskák
iOS 6 még komoly rendszernek tűnt, ami ha üzletember fogta a kezébe, simán elment bizniszphone-nak.. most kezembe nem merném venni ha komoly ember lennék: ezek a csilivili kinézet rajta, háát
[ Szerkesztve ]
-
madgie
titán
válasz #40359168 #102029 üzenetére
Bár nem Nokia, de eszembe jutott: én már nem szívesen adnék annyit egy telefonért, amennyibe most egy i6 kerül. Másrészt viszont az applikációk a fasorban sincsenek Androidon (valljuk be, hogy UI-t tekintve a 80-90%-uk úgy össze van hányva, hogy rossz rájuk nézni), így azért mindig van egy apró "kéne" érzés az emberben
-
SÖ
addikt
-
Gergőke88
addikt
-
legenda
válasz #40359168 #107906 üzenetére
javaslat csak; ne a telekomhoz vidd, hanem ha van rá lehetőség, akkor direktben a megfelelő apr-hez.
a telekom is küldi tovább szerződéses/gyártói szervizbe - mert náluk már megszűnt a szervizes szekció -, így egyrészt hosszabb lesz az ügyintézés intervalluma, másrészt jobban jársz, ha az apr cseréli, a szolgáltató szerződéses szervize (tmx) kapcsán olvasni érdekes történeteket.Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
legenda
válasz #40359168 #107938 üzenetére
régebben valóban korrekt volt a telekom szervizes ügyintézése, azóta van csak gond néha, mióta az megszűnt és a tmx intézi a dolgokat.
B-L-A-C-K; éjszaka nem ébredtetek fel a szirénázásra? tűzoltók, rendőrök és mentők, tűz volt...
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
-
-
Arcképgyáros
válasz #40359168 #109016 üzenetére
Ami előtt elhoztuk a golfot elmentünk Siófokra nézni egyet.. 100.000 km-rel hirdették, sportfutómű, telefonban nagyon dicsérték.. elmentünk, horpadt hátsó lökös meg műkörmös csaj volt az előző tulaj szóval az autó belsejét képzeld el...olajos volt a motor meg minden.
Aztán mentünk Győrben is egy kört, ott volt egy szép 1.4-es csak éppenséggel telefonban azt nem mondták, hogy az autó fél eleje cserélve volt már mert egy szarvas nekiugrott, az is 100.000 km körüli volt.
Végül Szombathelyről hoztuk az enyémet, 169.000 km-rel, most van benn 198.. 3 éve megvan, egy forintot sem kellett szerencsére rákölteni, egyszer levitték a bal visszapillantót, de azt biztosító intézte szóval azzal sem volt gond " ".
-
SÖ
addikt
válasz #40359168 #109404 üzenetére
Mit kell ezt ragozni. Sz@r. Neki ez növeli a konfort érzetét, meg az hogy keveri a magyart az angollal. ( Ilyenkor mindig a romák jutnak az eszembe, akik hangosan beszélgetnek a buszon, és a mondat első fele magyar, de már cigányul fejezi be. ) Ízlést meg nem lehet tanulni, csak próbálják követni a trendet - durvább esetben azt alakítani - ész nélkül.
[ Szerkesztve ]
-
r3dsnake
nagyúr
válasz #40359168 #109424 üzenetére
Erdélyben élsz? Nagyon így tudnám elképzelni az életemet amúgy. Kis kuckó erdő szélén, farm, birkák, kutyák. Csak legyen 4G, és járjon ki pizzafutár. A horgászás mondjuk nem vonz. Nagyon szeretnék kijutni oda, nyáron valószínűleg sikerül is. Van ilyen "visszavadító" tábor is, ismerősöm volt már, nagyon tetszett elmesélés alapján.
A sapinak meg pont az a lényege, hogy fake-fur. Az igazi lenyúzott bundák lángnyelveket érdemelnek, a lenyúzóval együtt.
[ Szerkesztve ]
-
r3dsnake
nagyúr
válasz #40359168 #109430 üzenetére
Nem semmi. Kipróbálnám ezt az életvitelt, elhúzódva a társadalomtól, kicsit elbújva. Folyton így képzelem el magamat. Ha arra járnék mindenképp szeretnék kicsit elbeszélgetni az ottani pásztorokkal, fotóriportot készíteni. A fejemben már megvannak a képek, már csak el kéne jutnom. A másik nagy terv az szánhúzó verseny nagy hóban. Tavaly majdnem mentünk, de pont nem volt hó akkor, asszem el is maradt az egész rendezvény.
Az állatok öldöklésének minden formáját elutasítom, úgyhogy nem fogod meghozni a kedvem a "személyes kontakt" dologgal.
[ Szerkesztve ]
-
r3dsnake
nagyúr
válasz #40359168 #109434 üzenetére
Ez a hozzáállás tetszik, meg kb. el is tudom fogadni.
Amúgy a tejtermékeknél én is előnyben részesítem az otthoniakat, nagyon odavagyok a kecskesajtért, juhtúróért. Ez pláne tök jó lenne, ha saját állatokkal lenne megoldva. Régen voltak teheneink, de ők problémásak, hatalmasak, és annyira nem is voltam oda a tejükért. Húsukat értelemszerűen nem fogyasztanám, ha lenne saját kisebb nyáj, de a tejtermék jó lenne. Viszont ezt még fogalmam sincs hogyan tudnám összeegyeztetni az életemmel, vagy hogyan alakulnak a dolgok. Jelenleg még semmi biztos pontom, sulizok, melózok, de még minden képlékeny. A fotózás lesz az én utam szerintem, csak ki kell alakítanom, hogy meg is tudjak élni belőle.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Hoppá! Dell Precision 7550 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-10875H 32/512 Quadro RTX 3000 6GB FHD
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell 7390 13,3" FULL HD/i5-8250U/DDR4 8Gb/256GB M2 SSD/HDMI/4G/CAM/BT/Wifi/Új AKKU 1 Év Gari!
- Aszta! Dell Precision 7550 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i9-10885H 64/512 Quadro RTX 5000 16GB! FHD
- Thrustmaster racing clamp kézifék tartó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest