- Autós kamerák
- Home server / házi szerver építése
- Unigine Superposition Benchmark
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Amazon Kindle
- Milyen billentyűzetet vegyek?
-
PROHARDVER!
iPhone-t használók OFF topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
nord_
veterán
Kvázi észre se venném.
Céges levelezés adott, magánlevelek, naptár, névjegyek, emlékeztetők, jegyzetek az iCloudon (milyen jó is az sok iEszköz esetében!) navigációra TomTomot használok, felhős adattárolás a dropboxon megy. Egyedül a 2009-es iTunes regisztráció miatt fontos a gmailes címem, de szerintem ezt az Apple gyorsan meg tudná oldani, ha a Google beintene nekik. (Pedig a gmail-fiókom akkor indult, amikor még csak meghívóval lehetett ilyenhez hozzájutni...)[ Szerkesztve ]
-
-
Tim82
félisten
Még mindig nem az a példa lényege, hogy észrevennétek-e, vagy mivel váltanátok ki.
A Google illetve GMaps/Gmail stb. helyett képzeljetek akkor oda bármilyen másik céget, amelyik 3rd party app-ot írt az iOS-re, majd egyik napról a másikra hirtelen eltűnne az az app, illetve minden támogatás, amit eddig az app-ot író cég nyújtott iOS-re.
Ragnar95 logikája szerint az ilyen eset a rendszer hiányossága.
[ Szerkesztve ]
"You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA
-
Zjunior
veterán
-
nord_
veterán
Értem, mire gondolsz, de egy kicsit továbbgondoltam. Ez egyébként annyira elméleti felvetés, hogy a gyakorlat pont az ellenkezőjét mutatja: ezek a cégek arra játszanak, hogy mindent saját kézbe vegyenek, a valóságban egyre több olyan funkciót hoznak létre, amivel korábbi, 3rd party alkalmazásokat váltanak ki.
Nyilván, manapság még nincs olyan rendszer, ami külsős appok nélkül teljesen megállná a helyét. De nem is lesz soha, mert képtelenség minden területet lefedni. Pl. az iPhone 3G idejében még filmes fényképezőgépet is használtam, még ehhez is volt külön alkalmazás az App Store-ban (filmtípusok, exif infók, stb). Vagy nem hiszem, hogy egy AutoCAD viewer vagy a magyar jogszabályokat tartalmazó app hamar eszébe jutna a cupertinóiaknak.
-
Cyberpunk
félisten
Szar túlóra, de mindjárt vége.
Hope was the right choice, and it always will be.
-
r3dsnake
nagyúr
Nabazdki, samoledes samsungtepsit kaptam cseretelonak.
[ Szerkesztve ]
-
Tim82
félisten
A kiindulópont konkrétan az volt, hogy az, hogy a Google nem fejlesztett vagy nem engedett fejleszteni hivatalos Hangouts klienst Windows Phone 8-ra (vélhetően ugyanaz volt a motiváció, mint amiért megtorpedózta a hivatalos WP8 YouTube klienst is -> ribanckungfu az MS-sel), a WP8, mint rendszer hiányosságaként lett interpretálva, ami szerintem eléggé erőltetett, erre próbálok a példával rávilágítani.
Hiányosságnak én azt érteném, ha beletehettek volna valamilyen funkciót maguktól MS-ék az OS-be, ami egy okostelefon oprendszertől elvárható, de nem tették - pl. ha nem lenne WP8-ban mobil hotspot funkció. Ha egy másik fél konkrétan nem engedi jó pár szolgáltatásának hivatalos használatát, az nem a rendszer hibája.
Ennyi erővel az is hiba, illetve hiányosság, hogy pl. az OS X nem tud alapesetben, 3rd party alkalmazás nélkül NTFS partíciót írni, csak olvasni (aminek amúgy, ha jól tudom, licenszelési okai vannak, ez meg, gondolom, az Apple vs MS ribanckungfunak köszönhető). Talán ez akkor érthetőbb, átláthatóbb, kézzelfoghatóbb példa.
"You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA
-
lacy86
addikt
Ismeri / hasznalja valaki kozuletek ezt a progit?!
( Ha igen mi a velemeny ) -
r3dsnake
nagyúr
válasz vadászcsiga #68075 üzenetére
Igen, mert rohadtul kenyelmetlen.
-
Totheground
addikt
válasz vadászcsiga #68075 üzenetére
Mennyi idő kell ahhoz, hogy ráérezz, hogy a seggedbe szúrt tű nem kényelmes?
Tokyoite - https://www.instagram.com/denipi_m/
-
B-L-A-C-K
titán
válasz Totheground #68059 üzenetére
Az 160 ezer akkor, valami ilyesmire is tippeltem hogy 50 ezerrel biztos olcsóbb lesz...
-
vadászcsiga
félisten
válasz Totheground #68078 üzenetére
Ez egy japán mondás? Jó szar
-
Totheground
addikt
válasz vadászcsiga #68081 üzenetére
Az lehet, de 5 perc alatt majdnem annyi reakciót kapott, mint ez a thread.. Mennyi idő alatt is?
-
vadászcsiga
félisten
válasz Totheground #68082 üzenetére
Nem tudlak követni. Hogy jön ez ide?
-
Totheground
addikt
válasz vadászcsiga #68083 üzenetére
"Nem tudlak követni."
Megszoktam már.
Na, lépek aludni, jók ne legyetek.
/chat
-
vadászcsiga
félisten
válasz Totheground #68084 üzenetére
Kóstoltál egy kis szakét mi? Megártott
-
vadászcsiga
félisten
válasz Totheground #68084 üzenetére
Én ha ilyen távoli országban lennék szarnek a ph fórumra, eszembe sem jutna. Éjjel nappal kint csavarognék, fotóznék ezerrel vagy csak néznem az embereket, napfelkeltét, naplementét.
-
Ragnar95
félisten
válasz vadászcsiga #68086 üzenetére
Egy kis pihenés se árt néha nyaralás közben sem
Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
Totheground
addikt
válasz vadászcsiga #68086 üzenetére
Hajnali kettő van, nem tudok aludni és ma nem is csajoztam, szóval jobb dolgom nincs.
A szakéra meg rezisztens vagyok, gyorsabban ürül, mint ahogy inni tudom, ezért vicces japánokkal inni. Simán az asztal alá lehet inni a legdurvább piást is.
[ Szerkesztve ]
-
vadászcsiga
félisten
válasz Totheground #68088 üzenetére
Hol vagy pontosan?
-
Ragnar95
félisten
válasz vadászcsiga #68089 üzenetére
Már egyszer kaptál erre a kérdésre választ
Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
Totheground
addikt
válasz vadászcsiga #68089 üzenetére
東京都荒川区東日暮里三丁
Tömböt és házszámot nem mondok.
És mar megint negyed 4...Tokyoite - https://www.instagram.com/denipi_m/
-
GALARDO
addikt
válasz Totheground #68091 üzenetére
Nem megy az átállás mi?
Ragnar95: De goni vagy...
How would I describe myself? Three words: hard working, alpha male, jackhammer....merciless...insatiable. by: DS
-
-
Totheground
addikt
válasz GALARDO #68093 üzenetére
Azzal nincs gond, a hellyel van. Mióta itt vagyok, úgy pörgök, mint még kb soha (és itt nem partizasról vagy piálásról van szó, csaka tényről, hogy végre itt vagyok), és napi 5 óránál többet egyszerűen nem tudok aludni.
@Csiga
Azt valahonnan magasról lenne jó. De jövő héten valamelyik éjjel felmegyek a Skytree-be, onnan lőni pár képet a kivilágított városról. Bár telefon al nem tudom, milyen lesz.[ Szerkesztve ]
-
vadászcsiga
félisten
válasz Totheground #68095 üzenetére
Nem mondod hogy nem vittél valami dslr-t?
Hát igen iPhone-al nem lesz túl jo pedig ha jol tudom a jelenleg piacon lévő legjobb telefon ez
[ Szerkesztve ]
-
GALARDO
addikt
válasz Totheground #68095 üzenetére
Meddig vagy kint?
How would I describe myself? Three words: hard working, alpha male, jackhammer....merciless...insatiable. by: DS
-
Totheground
addikt
válasz vadászcsiga #68096 üzenetére
Szándékosan nem. Egyrészt jövök máskor is, másrészt a memóriámba akartam beégetni a dolgokat, ahelyett, hogy a legjobb fényképet próbálom ellőni, harmadrészt meg kifejezetten ruhellek az a tipikus fényképezőgépes túrista lenni. Inkább megpróbálok egy kicsit beolvadni. "When in Rome..."
Amire kell, arra ez is elég. Csak sajna ekkora képeket nem tudok sehova feltolni eredetiben.
[link]@Galardo
Jövő hét vége.[ Szerkesztve ]
-
GALARDO
addikt
válasz Totheground #68098 üzenetére
kifejezetten ruhellek az a tipikus fényképezőgépes túrista lenni
+1
Amire kell, arra ez is elég.
Persze,hogy elég. Én is régen, ha mentem valahová, csak mobilt vittem. Az i4 kamerája teljesen jó volt, pár emlék megörökítésére. A One óta gépet is szoktam vinni, de szerintem ez érthető. Az i6 megint elé lesz. Jó kép lett, elücsörögnék itt én is,
[ Szerkesztve ]
-
vadászcsiga
félisten
válasz Totheground #68098 üzenetére
Inkább megpróbálok egy kicsit beolvadni
Európaiként?
Új hozzászólás Aktív témák
- Hoppá! Dell Precision 7550 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-10875H 32/512 Quadro RTX 3000 6GB FHD
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell 7390 13,3" FULL HD/i5-8250U/DDR4 8Gb/256GB M2 SSD/HDMI/4G/CAM/BT/Wifi/Új AKKU 1 Év Gari!
- Aszta! Dell Precision 7550 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i9-10885H 64/512 Quadro RTX 5000 16GB! FHD
- Thrustmaster racing clamp kézifék tartó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest