Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • őstag

    válasz korpicschess #40574 üzenetére

    Persze, mennek a találgatások, de hogy jól járnak 40000 család kárára arról Lázár gondoskodik. Főleg, ha az égetett szeszt is hozzá csapják. Ez a napnál is világosabb.

    Cica
    Ezt a legkönnyebb mondani, de szokjanak le az alkoholról, túlzott koleszterin bevitelről, a buszon a bliccelésről, a házasság előtti szexről, a káromkodásról, és járjanak templomba.

    Vadászcsiga
    Ezt már kérdezted mástól is, de ezek szerint még mindig nem esett le :D a többivel teljesen egyetértek, de a hsz-m sem egy minden részletében pontos és kiterjedő írás. A megértéséhez kell némi aktuálpolitikai ismeret. Minimális értelmi színt felett, vagy magára valamit is adó ember nem mondhatja azt, hogy nem érdekli a politika, csak ha ködösíteni akar. Mindenki a saját szekerét tolja, ez a gyenge réteg. Akik összefognak, össze tartoznak, és ez az erő maga a hatalom. Pártállástól függetlenül erre játszik minden kormány, de a 8 év gyurcsányozás hosszú évekre szétverte az ellenzék ilyen irányú törekvéseit. Csipkerózsika révületben van az ország fele, és nem fog felébredni időben, ebben biztos vagyok. A fidesz megszerzi magának a következő 4 évet, mindentől függetlenül. Azért mert nem politizálsz, azért mert 2010-ben mindenki otthon maradt. Ezért lehet azt mondani, hogy népakarat minden ami az országban történik. Én nem fogok közösséget vállalni ehhez, egy olyan országban, ahol politikai analfabéták, és korrupt szavazazók határozzák meg következő 4-40 évemet. Ha ezt a kormányt akarja a magyarok többsége, mélységesen elítélem, de tiszteletben tartom, és megszervezem az életem egy demokratikus országban, ahogy egyre többen teszik.

Új hozzászólás Aktív témák