- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
- Hobby elektronika
- Milyen processzort vegyek?
- Apple asztali gépek
- Milyen TV-t vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- SSD kibeszélő
- Milyen videókártyát?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
-
PROHARDVER!
iPhone felhasználók szakmai topikja
Kérek mindenkit, hogy a topikban kulturáltan kommunikáljunk: [link]
Archívum #1
Archívum #2
Új hozzászólás Aktív témák
-
legenda
válasz kleinguru #91677 üzenetére
mert ahogy írtam is, már a szolgáltató is csak továbbítja a készüléket, meg az iphone 5 már nem is az a típus, amiből még akár elfekvőben is lehetne cserés példány valahol helyben.
a bizosítás külön téma, eltérő árak, más és más feltételekkel, és abból sem mindig az olcsó(bb) a jó/jobb.[ Szerkesztve ]
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
legenda
válasz kleinguru #91686 üzenetére
esete válogatja, mindegyikkel negatív és pozitív tapasztalat egyaránt, döntse el mindenki maga, hogy kinek és mennyit hajlandó fizetni valamiért, de előtte alaposan olvassa el és értelmezze a szerződési feltételeket.
[ Szerkesztve ]
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
CrAck69
senior tag
válasz kleinguru #91681 üzenetére
Ha jól értem a Tnél havi, az istylenél meg 1x díj van.
Háááát igen... De amint látom h van 1.5 év is
Az azt jelenti ha pl leejtem a telót és betörik a kijelző akkor
egy az egybe cserélik a telót 25k ellenében 1.5 éven belül?
Másik kérdés a Tnél ha veszek egy telót akkor melyik árán kell nézni,
a biztosítási árhoz?
A kártyás árát vagy az előfizus árát?
Mert nem mindegy h 180k vagy 80kEgyszer fenn....
-
Gsx-rr
veterán
válasz kleinguru #92315 üzenetére
Nem hiszem ,hogy a skype ennyit meríthet.
Nálam is van hogy megy és éjjel max 3-4 százalék úgy hogy ,mellette megy még a Viber ,messenger facebook.MajaG: Kb 30 százalék javulásra lehet számítani.
I5-őt napközben töltőre kellett dugnom , az I6 estére 20-30 százalékot mutat még.[ Szerkesztve ]
-
-
Newyorker
addikt
válasz kleinguru #92321 üzenetére
Nekem nagy kezem van, szval nem félek, 188 cm magas vagyok, nem lapátkezek, de nagy én nagyon várom mát holnap lesz 1 hete h eladtam az I5öt és hiányzik már nagyon az alma pont a net miatt cseréltem én i, mert sokat netelek rajt!
★ 🎮 ★ PS4 PSN ID.: HUN_Zoocsemege ---> ONLINE BFV
-
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz kleinguru #92852 üzenetére
De ki mondta, hogy te nem hiszed el?
Ott van a videón, melyik 4 oldal van megnyitva, kipróbálhatod!(#92850) Rubbi!
Pl. elkezdesz írni egy hozzászólást ide a PH-ra, közben jön egy sms-ed, azt megnézed, vagy egy hívásod, vagy egy viber üzeneted.
miután végeztél, visszatérsz befejezni az írományodat, de az eltűnik, mivel az oldal újratölt.
nekem ma pl a store és a böngésző lépkedése között töltött folyamatosan újra.[ Szerkesztve ]
" Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -
-
Ragnar95
félisten
válasz kleinguru #92852 üzenetére
Nem tilos, de sokan pl üzemidő növelés miatt zárják be és ezzel pont hogy rontasz az üzemidőn, nem javítasz...
RAM-hiány miatt ártani nem ártasz a bezárással, de nyerni se igazán nyersz vele semmit...
HUTCHDB: már van magyar custom billentyűzet is az AppStore-ban, iOS8 megjelenésével megjelentek a custom billek is, ld. Swype, Fleksy, stb...[ Szerkesztve ]
Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz kleinguru #93047 üzenetére
Elvileg....iPhone club-ról tájékozódtam, és onnan töltöttem le, de az exe másodjára történő indításakor már semmi ilyesmi nem történt, így nem értem, hogy korábban mi lehetett....
(#93048) matyi19!
Ha végzett, jelezd már légyszíves, hogy mennyi idő volt a művelet.[ Szerkesztve ]
" Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -
-
Noxy
veterán
válasz kleinguru #98707 üzenetére
Szerinted egy sima tel.. hívással, már be lehet jutni egy key kóddal lezárt telefonba?
A nem elegáns az lenne, ha lerakott telefonod valaki megcsörgeti kinyomja, oszt hopp már nézegeti is hogy mi van bent.
Mondjuk Bossoss a végén már pedzegette, hogy is van ez.--> "Mert ugye alapból zart a teló amikor hívnak."''Habár egyszer annyit észrevett, hogy valami megfertőzte magát a Nod-ot is'' Privát üzenetre nem válaszolok. (Kivétel a HardverApró)
-
-
galaxys80
veterán
válasz kleinguru #99507 üzenetére
A másolgatás részével rég megbarátkoztam. Tisztában voltam vele mikor megvettem az iPhone-t, hogy hogyan működik. Sőt igazából még meg is értem valamennyire. Megvan ennek is az előnye.
De ez a mov kiterjesztés most 1 év után szíven ütött.
Nem tudom mi ennek a formátumnak az előnye a többivel szemben, azon túl, hogy jó néhány eszközön inkompatibilitási problémák lépnek fel. -
szacsee
nagyúr
válasz kleinguru #104296 üzenetére
Köszi!
Hazaérek beledobom és megnézem mire jutok.
Munkatársam megnézte, nála ~9GB üres tárhely van még, ezen a készüléken pedig 29 fénykép és ~2-300MB app mellett 0Byte.. remélem visszaállítástól helyrejött, de az aktiválás után derül ki.
Fényképeket, beállításokat lehet valahova szinkronizálni (iCloud stb?) ?
ICloud-on kívül van még alternatíva? (lehet hülye kérdés, pl google drive, vagy dropbox stb van iphone-ra) -
rayoliviero
veterán
válasz kleinguru #105740 üzenetére
Egyszerű.
Hívás közben a felvétel gombra kell nyomni és már veszi is fel a beszélgetést, visszahallgatni pedig úgy lehet, hogy az Audio Recorder ikonra nyomsz és ott lesz minden felvételed. De automára is be lehet állítani a rögzítést, hogy ne kelljen a felvétel gombra se nyomni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest