Hirdetés

Aktív témák

  • őstag

    válasz vadászcsiga #20213 üzenetére

    Nem.

    Amennyít csúsztak az S-el annyival hamarabb jön az i?. Ha most akarnám megvenni az első iPhone-om, akkor sem venném meg. Elvileg az S-hez képest a legkisebb intervallumra fog megjelenni a következő "generációs" almaphone.

    Ha csak azt nézzük, hogy 2011 elején gyártási, technológiai, problémák miatt döntöttek úgy, hogy félreteszik a generáció váltást, és kiadnak egy ránc-felvarrottat, már nem éri meg. Az Apple több milliárd $-t fektetett csipgyártásban, kijelzőfejlesztésbe, stb. Nagyon sanszos, hogy ezeket a fejlesztéseket, már nem fogja ellopni a Samsung.

    Vajon miért szólnak most a hírek arról, hogy a Samsung átvette a vezetést, de ez nagyon kárászéletű siker. Amíg ki nem fullad a lopott technológia lájkja.

    Tehát 2012-ben érkező iPhone 20-28nm SoC-el jön. Ez azt jeleni, hogy 3x tovább fogja bírni az akksi, v. 4 -6 maggal rendelkezik, ezzel minden számítási teljesítményt megsokszoroz. Kijelző terén is újdonságra lehet számítani - továbbfejlesztett kb. 4' IPS panel, nagyobb dpi-vel

    Az i4-ről nem lehet több bőrt lehúzni. Vastagságon nem változtatnak, viszont el kell férnie a plusz hardvereknek - kb.2000mA akku, NFC csip, BT4.0, dupla hangszóró, és új csatlakozó ami Thunderbird kompatibilis lesz - szélesebb magasabb lesz pár mm-el.

    Anyaghasználat is módosul. Az üveg marad, de a ház alumínium ötvözet lesz. A másik komponens(k) szerepe - a könnyebb tisztíthatóság, fényesebb megjelenés, és anyagában színezhetőség lesz.

    Szerintem bírd ki ezt a kis időt.

    [ Szerkesztve ]

Aktív témák