Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Auratech

    őstag

    válasz Ragnar95 #13280 üzenetére

    A notebook persze nem rossz de egy iPad például jelentősen többet bír biztonságosan konnektor nélkül. Némán.
    A hangrögzítéshez vannak príma, háttérben is futó alkalmazások, ami csak a hasznos, elhangzott dolgokat veszik fel időbélyeggel, a köztes csendeket nem, automatikusan használható beszédhangerővel.
    Remek hatékony pdf, jegyzetkezelő appok vannak, (pld :LiquidText) amik pc-n nem elérhetők.
    Esetileg mások jegyzeteit közvetlenül pdf-be lehet fényképezni, ami notival nem olyan egyértelmű. Pdf prowider..
    Az iPad támogatja a bt billentyűzeteket. nem kell a legdrágábbakban gondolkodni. Nem feltétlenül kell olyat venni, ami takaró is egyben..
    Oktatóprogramok tömkelege van ipadra. ibooks, srcibd, Tedisub, Duolinbgo, anatómiai atlasz, iTunesU, Learnist...szótárak, meg az integrált felhőszolgáltatások is jók. Ms. Office is megoldott.
    Ami sokkal lényegesebb. Az ipad a 3-tól, de inkább a 4-től retina képernyője okán alkalmas tartós szövegolvasásra, ezerszer inkább, mint egy noti, amiből a fHd már elég húzósárú és kényelmetlen. Lapozható!
    Egy jobb atomos wines tablet-hibrid szintén megfelelő lehet, ahol a vágyott win környezet megmarad. viszont sokkal kevesebb a célalkalmazás tanuláshoz.
    Szerintem az iPadhoz könnyen, olcsón beszerezhető alkalmazások, szolgáltatások nagy előnyt jelentenek egyetemi környezetben. Fiam harmadéves az eltén. ipad4-gyel elvan. Igaz van egy netbookja is, de az csak az 500-as vinyó miatt izgalmas, amin tárol ezt-azt.
    Műszaki területhez CAD és egyebek indokolt a wines noti de szerintem jegyzetkezeléshez, olvasáshoz még egy jobb noti mellé is hasznos, kényelmes egy iPad, mondjuk Air legalább.
    Egy félkilós tablet érezhetően kényelmesebb egy másfélkilós subnotinál, cipelgetni. Ja és instant on.

    [ Szerkesztve ]

    Auratech Field Recording

Új hozzászólás Aktív témák