Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • PitLee

    őstag

    Most járt le a szerződésem.
    Kezdtem furcsállni, hogy nem hívogatnak az értékesítők, mondom benézek az Invitel oldalára mit ajánlanak, fiók felfüggesztve, Okké ...
    Irány prohardver fórum, . . . Ivitelnél be vannak rúgva, még nem józanodtak ki :DD

    A Gazdasági Versenyhivatal (GVH) kever ha jól látom, amíg nincs meg a döntés addig csak bottal piszkálnak és csúzlival etetnek minket ?

    Az invitel oldalán
    "2018 májusában a DIGI Távközlési és Szolgáltató Kft. – terjeszkedési stratégiájának részeként – megvásárolta az Invitel Távközlési Zrt.-t. Ettől kezdve az Invitel a DIGI Csoport tagvállalataként folytatja tovább tevékenységét."

    A digi oldalán
    "A GVH 2018. májusi határozatában hagyta jóvá, hogy a DIGI Távközlési és Szolgáltató Kft. megvásárolja az Invitel Távközlési Zrt. részvényeinek közvetlen irányítást biztosító többségét. Ezt követően, már 2018 júniusában elkezdődött a két cég szervezeti és informatikai integrációja, távközlési szolgáltatásaik összehangolása ..."

    "A GVH 2018. november 14-ei határozatával visszavonta májusi döntését :((( és új eljárást indított az összefonódás versenyhatásainak vizsgálatára. "
    "....amelyet az igen terjedelmes, 10 hónapot átölelő vizsgálat során folytatott."
    link

    Tehát ezért állunk, mint bivaly az iszapba, se előre, se hátra.
    Hivatali, fellebbezési időt, ....ect ki kell várni, és amikor kezükben a határozat indulhat a nagy DiGi keblekre borulás avagy a nagy DIGI-tális átálás :DDD

Új hozzászólás Aktív témák