Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • lócitrom

    őstag

    válasz #41133696 #22677 üzenetére

    jó, az világos, hogy szerintetek is hitvány a HGW, de akkor arra semmi esély, hogy bejelentés után kicseréljék egy értelmesebbre? szerelő azt mondta, hogy megpróbálhatom amiatt bejelenteni, hogy gyakran nem képes több eszközt egyidejűleg kiszolgálni wifi-n például. ráadásul nemigen akarnám még egy gépvásárlás meg egy netbekötés után elmagyarázni nagyszüleimnek, hogy bizony kuka az, amit kaptak és hogy kellene egy router is. eddig még szerencsére tudták követni az ok-okozati dolgokat, de ez már sok volna nekik. személy szerint én is kiváltanám a ZTE-t a picsába. a minőséget úgy értettem, hogy alapvetően nem jók. lehet, hogy van 1-2 jó eszközük, de eddig siralmas gyártó és sejtésem szerint később sem lesznek kiemelkedőek.

    azzal tisztában vagyok, hogy mi milyen technológia. csak azt nem értem, hogy mi miatt nem tudnak nagyobb csomagot adni? mert ahogy említettem itt +30 Mbps-nak kellene lenni térkép szerint. továbbra sem tiszta, hogy most akkor mennyit bír a vonal és hogy normális-e, hogy nincs külön sávszélességek az IPTV-nek.

    „the cake is a lie” - mi band 4 fordítás: https://bit.ly/miband4hu - mi band 5 fordítás: https://bit.ly/miband5hu - mi band 6 fordítás: https://bit.ly/miband6hu

Új hozzászólás Aktív témák