Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • #41133696

    törölt tag

    válasz kabelmania27 #21383 üzenetére

    Nekem az volt az egyik kedvenc esetem, amikor a HD mindentudó csomag csatornái kiestek. Bejelentettem, szerelők kijöttek, látták, hogy minden más csatorna SD és HD egyaránt bejön és a jelszintek is rendben vannak. Ötlettelenül állnak, de egyikük kitalálja, hogy felmegy a padlásra megnézni, hogy ott minden rendben van e :D Ez volt az egyetlen eset, amikor nem tudtam őket lebeszélni, hogy megnézzék, holott világos volt, hogy nem ott volt a gond, de legalább nem kötöttek bele. Aztán központilag oldották meg pár nap múlva.

    (#21385) Lauda : Az a biztos. 60+ éves házaknál gond szokott lenni a földelés teljes hiányával is. Viszont az a durva, amikor egy 1975-ben épített társasházban laktam több mint 1 évig a főutcán a Polgármesteri hivatal mellett, aztán -nem is merült fel bennem, hogy ez létezhet - dugom be az APC túlfeszültségvédőt, és jelez piros lámpával, hogy nincs földelés. Hívtuk Nagyapám egyik tanítványát, aki villanyszerelő, és megcsinálta. Meg 5 amperes biztosíték volt :D Ott még az inviteles Dialcom Bridge 1600 ADSL modemem volt, szóval úgy 10 évvel ezelőtt történet.

    Nagyon durva viharnál, van hogy az EON lelövi az áramot... és akkor a CMTS is anélkül marad, az utcán sem égnek a lámpák, szóval akkor már tényleg érdemes teljes fizikai leválasztást csinálni.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák