Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • #41133696

    törölt tag

    válasz kabelmania27 #16889 üzenetére

    Jaja, majd kinyomtatom, ha jönnek három betűséktől az ügynökök, elég lesz ezt lóbálnom :D

    Az időjárás kellemes meglepetés volt, idén már nem számítottam több nyárra, legalábbis kánikulára, a "vénasszonyok nyara" az általában a két időszak közötti esős 15C fokot szokta váltani, száraz 20 C-fokra, most meg majdnem dupla annyi van :)

    Aminek hatására minden értékem átment egy picit mínuszba:

    Ami majdnem 36C-fokban egyáltalán nem rossz, az US meg kifejezetten szép.

    Szerk: Ami kemény volt, tegnap... kaptam egy felkérést az a közelből, amit már eleve úgy vezetett fel az illető, hogy úgyis nemet fogok mondani rá... hát nem tévedett :) Tudta, hogy úgyis elutasítom, de azért megkérdezte. Szóval így szólt a kérdés, nem e lenne kedvem megosztani az Intvitel Internetemet, és ő meg beszállna a havidíjba, mert ami most van neki az nem jó... mondjuk az tényleg nem jó :D

    Az kellett volna neki, hogy a WiFi-mre rácsatlakozhasson - ehhez mondjuk kellett volna még a részéről egy jó nyereségű külső antenna is minimum - de igazán az döbbentett le, hogy valaki ilyet kérjen :)

    Megjegyzem, az összes szomszédnál nézegeti nincs e nyitott WiFi. Ha találna nyitottat, simán szó nélkül használná, persze ha az övére - bár ki ácsingózik arra :D -, csatlakoznának rá az már nem járja! :D

    Az Internet ami a nevemen van szóval jól le van védve, bonyolult WiFi biztonsági funkciókkal, MAC szűréssel stb, és még a hatósugár is olyan hogy a kerítésen kívül használhatatlan a jelminősége :)

    Azonban elgondolkodtam, hogy kinek engedném meg esetleg, hogy rácsatlakozzon. Anyum egyik unokatestvére Bécsben bírónő... na benne megbíznék annyira, hogy igen, csak ugye egyrészt nincs rászorulva az én kis netemre meg kicsit távol is lakik, de a lényeg, hogy kb az az egy személy akinek megengedném valószínűleg :)

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák