Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • #41133696

    törölt tag

    válasz PuMbA #13886 üzenetére

    Abban én is bízom, még azt sem bánnám, ha valamelyik Sport vagy zenei csatorna helyére kerül be. Az analógra meddig lehet számítani? Mert havonta az 1000 Ft megtakarítás nekem, hogy csak két STB kell (ellentétben a T-s SAT TV-s rendszerrel ahol három kellett a három készülékhez), mivel a Nagymamám szobájában CRT tévére lesz kötve az analog abban a 45 adóban amik Neki kellenek (ATV, RTL II, Duna) benne vannak. A második STB is csak Ozone miatt kell, mert ahhoz Nagypapám ragaszkodik :)Vagyis itt pontosítok, mert egy nagy LCD ítv van odaát, szóval amúgyis kellene a HD adásokhoz.

    Ma hívott fel egy kedves Inviteles ügyintéző hölgy, hogy igazoljam vissza a rendelést, a CA modulos kis malőrömet gyorsan le is redukáltuk nullára, és helyette lett a két STB. A másfél nap szünet jól is jött, mert volt időm elintézni, hogy a feleslegessé váló T-s szolgáltatásaimat a másik lakásba a szüleim átvállalják, hála Nekik, meg a körülményeknek, hogy egy magában volt egy T-s régi hoppá analógon vonalon, és egy 10 éves UPC előfizetés. Így új s olcsóbb hoppá lesz, digitális vonal, és SAT TV, valamint Internet. Kötbér tehát nem lesz. Sőt az Internetből is olcsóbb lesz mert a T csak S-es csomagot tud nyújtani ott, de azt 2700 Ft-ért.

    Ami itt plusz kiadásként jelentkezett nálam a VDSL2-ről váltás miatt, azaz, hogy vennem kellett egy új routert
    (TP-Link Archer C5 AC1200 kétsávos gigabites vezeték nélküli router 2db USB porttal), a szolgálatói Speedport HGW helyett. Az Invitel azt az infót adta, hogy 15 napon belül kötik be koaxot, addigra ideér a router is. Persze vehettem volna olcsóbb routert is, de fontos az időtállóság, ez AC-s és minden van benne ami majd kell, valamint mégis ez lesz az elsődleges. Na meg majd még lehet a mobilinternetet is át kell íratnom a szülők nevére, hogy olcsóbb legyen.

    VDSL-nél azért az IPTV eléggé lecsökkenti, pláne HD Streamnél a netezési sebességet. Hány készüléken nézed, és milyen sebességű VDSL-t nyújt számodra az Invitel?

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák