Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • MPowerPH

    félisten

    válasz akoska07 #1228 üzenetére

    Nincs ra szuksegem okkal. Van return, 14 napos. Csak a postaert kell fizetnem. Ellenben ha ok, akkor toroljuk a tranzakciot, es ebayt es paypalt kihagyva elosztjuk a dijakat.
    Kb. 20 item -et kuldtem mar vissza, reszben azert, mert meggondoltam magam, reszben azert, mert nem olyan volt, mint amire szamitottam. Rutinom mar van benne... De ahogy nezem, annyira rossz nem lehet az eredmeny.

    Ez UK, itt mashogy mukodnek a dolgok, de ezt tudnod kellene. Scanben sem kerdeznek. Haveromal visszavitettem az EVGA 980Ti-t, mert mondtam neki, hogy olyat vegyen, ami 2x8pin-es. Nem foglalkoztak vele, egybol visszavettek, pedig 1 hetet hasznalta. Ma a Tescoban voltam, egy ledes izzot vittem vissza, mert nem tetszett a fenye. Kaptam helyette masikat. Mellettem egy no, Warburtons-os szeletelt kenyeret hozott vissza, amibol talan maximum ha a 1/3-ada megvolt hagyva. Visszateritettek neki az arat, mert a szavido elott peneszfoltos volt. Tegnap meg a B&Q -ban volt egy korom, mert amit vettem fuggonykarnis, tul hosszu lett. Annak is visszakaptam az arat, nem is kerdeztek, miert akarom refundolni. 14 napon belul barmikor elallhatsz a vasarlastol. Es itt ez kobe vesett dolog, amiert otthon vert kell izzadni.
    De van lehetoseg: Changed my mind, Ordered mistake, Just did not like it, etc... :DDD

    [ Szerkesztve ]

    Don't Tread On Me

Új hozzászólás Aktív témák