Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • ΞΔGLΞ

    nagyúr

    válasz Joshi #18173 üzenetére

    Na most a vegas az nem úgy működik, hogy letöltöm és csinálok vele egy tesztet.
    Először is meg kell tanulni a programot, jobban mint egy photoshop-ot, ez nem egy egyszerű program, rendesen el is kérik az árát, ha minden kell bele.

    Ha már rászánod magad, akkor minimum ilyen legyen egy "teszt" vele:

    Egy mappába legalább 5.6GB! (minimum 720p) 20-30 db! videót rakj bele, de ez több fajta legyen (mp4, mov, avi), aztán egy wav is legyen ott, de inkább több, ha ez megvan, akkor szépen rakosgasd be videókat, tetszés szerint vágd meg, aztán fésüld egymásra, utána mindegyiken legyen legalább 3 effekt. Rakd be az audio hangsávokat is, azokat is vágd meg, ha kell effektezd és mindenképpen állítsd be, hogy melyik hangkártyát használja majd. (már ha több van)

    VGA-nál (nvidia) állítsd be, hogy a CUDA-t is használja rendesen a CPU mellett. Ha elkészült mű, ami legalább 7-10 perces kellene, hogy legyen, állítsd be a renderelést. A legalacsonyabbtól, akár 192khz-ig is, természetesen minden BEST beállításon legyen és FULL HD renderelést csináljon. A fent leírtakkal és beállításokal, egy 4790K egy FHD videót, ami 7-8 perces, kb 15 perc alatt csinálja végig 4.6ghz-en, (4960X kb 8perc! 4.8ghz-en) ha nem észlel különösebb hibát és mind a 4 magot tudja 100%-kon húzni együtt a memóriákkal. Ha nem stabil a rendszered, fél perc sem kell és olyan kékhalál lesz a vége, hogy öröm nézni.

    Csak azért írtam ezt le, mert egy ilyen program nem úgy megy, hogy letöltöm, felrakom és "tesztelgetek"!
    Ha ezt végig csinálja, akkor tényleg mondhatod már rá, hogy stabil. Jóval feljebb kellett löknöm a feszt, hogy rendesen végezze a dolgát a vegas, mint egy hülye IBT. Főleg, ha megy legalább 1 napig a renderelés, akkor biztosan kijelentheted, hogy stabil. ;)

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák