- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen széket vegyek?
- Kimaxolta az Apple az M4-as SoC-családot
- Amazon Kindle
Új hozzászólás Aktív témák
-
kisspista
senior tag
válasz kockazatos #4550 üzenetére
Használd GJA külső BT programját. Tedd a Primo gyökérkönyvtárában lévő utility mappába, és sys.txt-be helyesen konfigold be ezek alapján:
[bluetooth]
btappl="\Storage Card\iGO Primo v.1.1\utility\BTOnOff.exe"FONTOS! A szoftveren belül ki kell pipálni, hogy a főmenüben a BT ikonja látható legyen! Hangjelzéssel igazolja vissza a BT ki- és bekapcsolását! Nálam CSAK evvel működik.
[ Szerkesztve ]
-
kockazatos
tag
válasz kockazatos #4552 üzenetére
megcsináltam. bluet gomb a főmenüben de hangjelzés nekem nincs meg ha rányomok csak a navigáció képernyőt adja be ugyanúgy.
ezt irtam elérésí útnak
:[bluetooth]
btappl="\Storage Card\Cobia_420_64\utility\BTOnOff.exe"
Hol legyen a blut külső belső win vagy ki?
A főmenüben ott az ikon de semmi ugyanúgy! -
kisspista
senior tag
válasz kockazatos #4553 üzenetére
Ez micsoda: Cobia_420_64?
A utility mappában a következő fájlok szükségesek a helyes működéshez:Bt_on.wav
Bt_off.wav
BTOnOff.exeGJA skin letöltésekor tartalmazza a .zip fájl, ebből kell kimásolni ezeket a megfelelő helyre, és konfigurálni helyesen a sys.txt.-t!
-
-
kisspista
senior tag
válasz kockazatos #4555 üzenetére
Tölsd le sima GJA 2.24 skint a felbontásodban, és szedd ki belőle!
-
kockazatos
tag
válasz kisspista #4556 üzenetére
kiszedtem az other mappából a blut mappából ezt a három dolgot.
blut ikon a főmenüben és külsőn de ha rányomok az ikonra csak a navigációs képernyőt adja be ugyanúgy
most ezt írtam a sys-be:
[bluetooth]
btappl="\%SDCARD%\Cobia_420_64\utility\BTOnOff.exe"
már a.... kivan hogy csak ez nem jön össze[ Szerkesztve ]
-
kisspista
senior tag
válasz kockazatos #4557 üzenetére
Még mindig nem értem ezt a Cobia_420_64 mappát. Nevezd át Primo-ra, mert elvégre így hívják a szoftvert.
Így aztán a Primo\utility mappába bemásolod a BT-hoz szükséges 3 fájlt. Ezután sys.txt -ben hivatkozol rá:
[bluetooth]
btappl="\Storage Card\Primo\utility\BTOnOff.exe" - a Storage Card nevet a saját készülékednek megfelelően kell változtatni (ennek utána kell járnod, akár a készülékben kutakodva, hogy nevezi a készüléked a memóriakártyát!)
Majd Primo elindít, külső BT-re állítani, s kitenni a főoldalra az ikont.Legfontosabb: ugye memória kártyáról futtatod a Primo-t?
-
laszlohu
addikt
Sziasztok
Tudom, hogy ez nem warez oldal, viszont ide vagyok bereggelve és jó lenne, ha valaki tudna segíteni.
A content/voice mappában vagy 30 zip van, amiből 20 magyar, meg egy csomó idegen nyelvű, de betallózni csak az Angol nyelvű Jason-t tudom. Miért van ez?
primo 8.5.11.168090 -
kockazatos
tag
válasz kisspista #4558 üzenetére
igen memóriakártyáról megy a primo. De ez a Cobia_420_64 azért kell mert mio nem megy hivatalosan kártyáról és ezt a mappanevet kell adnom a primonak.
Ebben van a primo. De a mappa neve nem mindegy hogy mi van megadva?
Ehez a tipushoz ez a mappanév tartozik. Ezt nem értem teljesen: a Storage Card nevet a saját készülékednek megfelelően kell változtatni (ennek utána kell járnod, akár a készülékben kutakodva, hogy nevezi a készüléked a memóriakártyát!)
Hogy és hol kutakodjak? -
kisspista
senior tag
válasz laszlohu #4562 üzenetére
Ellenőrizd, hogy magyar nyelvezet van-e beállítva, s a hangok a megfelelő mappában találhatóak-e? Ha igen, akkor azt kell ellenőrizni, hogy honnan vannak, kompatibilisek-e a Primo 1.1-es szoftverrel?
Eszter TTS hangot ajánlom erősen Primo-hoz, mert ez az egyedüli, ami magyar s szöveg alapú, felolvasó technológiával beszél, tisztán, érthetően beszél. -
kockazatos
tag
Hol vagy hogy tudom azt megnézni hogy a készülékem hogy nevezi a memóriakártyát?
Már tök ideg vagyok hogy nem jön össze az a blut dolog! -
kisspista
senior tag
válasz kockazatos #4566 üzenetére
Másolj a memóriakártyádra egy fájlt, majd nyisd meg fájl nézővel, s azt nézd meg a tulajdonságokban, hogy mi az elérési útvonala, célmappája! PNA esetén nem lesz könnyű: ActiveSync-el csatlakoztatód készüléket és ott is megnézheted!
-
G-lader
tag
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni.
Valaki le tudná írni részletesen, hogy Asus A69a-osnál hogyan lehet a primot kirakni a Today képernyőre (főképernyő) úgy ahogy azt pl. az igo6 alapból megtette?
Próbáltam parancsikonnal, de nagyon nem akar összejönni!Köszi előre is!
-
g0302
csendes tag
gabesszg!
Privát ment! -
holmis20
csendes tag
Az lenne a kérdésem, hogy a C720omra felmásoltam a igo primo legfrissebb verzióját. Feltettem a legfrissebb navteq térképeket. Az fbl fájlokat mind a memóriakártyára másoltam, de így nem látott a program egy térképet sem. Mit kell írni a sys.txt be hogy lássa az ott lévő térképeket is?
Van e jeletőssége, hogy az fta, fpa, ftr fájlok a készülék map mappájában vannak és az fbl fájlok pedig a memóriakártyán. A magyar térképet átmásoltam a memóriakártyáról a készülékre és egyből látta azt a térképet a program. -
bensm
csendes tag
Azért a Primo tud marhaságot is mondani...
Esztergomban a 11-es úton (Kossuth Lajos utca) dél felé haladva az Arany János utca előtt azt mondja, hogy "Tarts balra". Igen ám, de ha balra tartok, akkor szépen "rámegyek" a balra kanyarodó sávra, pedig igazából egyenesen kellene tovább menni-. (Ha nagyon szőrözni akarnék, akkor azt mondanám, hogy pont jobbra kellene tartani, hogy egyenesen menjek tovább.
Valószínűleg azért mondja a progi ezt a balra tartást, mert nagyon enyhén tényleg balra "kanyarodik" az út... talán 2-3 foknyit. Az autóban ülve észre sem veszi az ember. -
sgabor68
csendes tag
Valaki tudna abban segíteni, hogy hol lehetne letölteni Európa országaihoz TMC filéket?
Magyarország megvan. Igo Primo 1.1, Wayteq 950 használok. -
bensm
csendes tag
Lehet, hogy butaságot írok, de szerintem MO-ra csak azért kell a file, mert hivatalosan fizetős a szolgáltatás, ezért licence kell az eléréshez, és ama bizonyos file a licence.
Tőlünk nyugatabbra (pl. Németországban) sok ingyenes, "közszolgálati" TMC adás van, ezért oda nem kell licence file. -
cinegemadar
csendes tag
volna nékem egy nagy problémám mio c710 re sd kártyán felvan telepitve az igo8
de inditáskor ezt a hibát kapom
ERROR #2
call \Storage Card\iGO8\iGO8.exeés csak akkor indul az igo8, ha ezt a hibaüzenetet leOKézom.
Kérdésem pedig az lenne, hogyan tudom elindítani hibaüzenet nélkül?? Miért írhatja ki azt a hibát..?
-
kisspista
senior tag
válasz cinegemadar #4584 üzenetére
Ezt elég nehéz így megmondani, sok mindentől lehet (kevés memória, hibás konfig, hiányzó szoftver-részek...stb.) De amúgy ez Primo topic, iGO8-ra másik topicot keress!
KÖZÖS!
Sajnos arkoko kolléga nem tudja a létrehozni GJA skinben a TTS tábla bemondásokat, mert azt írta, nem ért hozzá! Ez nagy gáz.... Sajnos egyetlen reményem is elszállt, mert nem ismerek mást Plajoson kívül, aki már megvalósította volna más felbontásokra, és működőképesen! Nem tudom, mit tegyek, kinek könyörögjek már..... -
TRob1
veterán
-
kisspista
senior tag
Legalább Te megoldottad, ha így, ha úgy, de működik, s ezért elismerésem!
De hogy Gurjon nagyérdemű utóda, a világhírű Arkoko ne tudná ezt, ezen teljesen letörtem(#4590) SzaboZE: remélem ezt nem rám akartad írni, csak általánosítottad a véleményed, mert én nem ilyen vagyok! Nézem a navigációt folyamatosan, és nem csőlátásom van, de sokkal érdekesebb a szoftver, ha közbe hangban is elmondja mindazt, amit látni a képernyő! Ennyi erővel miért mondja, hogy forduljak balra, ha amúgy is látom?!
(#4591) TRob1: nem fogok!
[ Szerkesztve ]
-
SzaboZE
addikt
válasz kisspista #4585 üzenetére
Há mé nem nézel rá menet közben? Tényleg nem értem ezt a problémát, ha valaki meg nem látja, ne vezessen, mert vagy a reakcióidejével van baj vagy a periférikus látásával!
Ha nem válaszolok 1-2 napon belül, akkor írj még egy privit, lehet hogy átfutottam véletlenül az előzőn! - www.mazdaklub.hu
-
TRob1
veterán
válasz kisspista #4589 üzenetére
Erre mondják hogy az élet egy xar játék, de kva jó a grafikája, meg hogy nem habostorta, meg ... De azért csak fel a fejjel, ne menj át emo-ba (szerk: És ne is sértődj meg )
SzaboZE : Vagy egyszerűen csak úgy mondják: semmi sem elég jó neki, vagy Az örök elégedetlen
[ Szerkesztve ]
¤ R'n'R ¤
-
SzaboZE
addikt
válasz kisspista #4589 üzenetére
A válasz gombbal egyszerűbb lett volna válaszolni Nem személyeskedni akartam, csak elmondtam hogy szerintem felesleges a funkció. Nekem a jobbrabalra se hiányzik. Bori van beállítva, a lehető leghallkabbra, így ha szól a zene a kocsiban, akkor nem is hallani. Ha meg valamiért nagyon koncentrálnom kellene a közlekedésre, akkor lekapcsolom a rádiót. De ilyen nem igazán vót
[ Szerkesztve ]
Ha nem válaszolok 1-2 napon belül, akkor írj még egy privit, lehet hogy átfutottam véletlenül az előzőn! - www.mazdaklub.hu
-
TRob1
veterán
Kicsit módosultak a brandingek, ha valakit érint:
rob_primo_branding_1.6b_480x272
rob_primo_branding_1.6b_800x480(Kerol benzinkút ikon hozzáadva (köszönet a képért Vector10-nek) + néhány hivatkozás TA premium poihoz + néhány újabb ikon (33db) + 1-2 igazítás új TM és NT poi-hoz)
(320x240 már nem lesz újabb )
¤ R'n'R ¤
-
kockazatos
tag
A save ,mappa mentésére szolgáló mappát hová kell tenni és mi legyen a neve?
Mert kikapcsolásnál kéri ezt. a SDMMC PRIMO BACKUP mappát nem lehet létrehozni hozza létre manuálisan. -
TRob1
veterán
válasz kockazatos #4595 üzenetére
Megvan minden neked az Utility mappában? Mert magától kellene létrehoznia (egyébként a primo gyökérben egy 'backup' nevű mappa)
¤ R'n'R ¤
-
TRob1
veterán
-
Szanyo74
tag
GJA_v2.24_800x480-as felbontásban közlekedési táblák "Eszter" bemondással.
[link][ Szerkesztve ]
http://primosite.co.cc
Új hozzászólás Aktív témák
Tilos a warez és az ezzel kapcsolatos segítségnyújtás!
- BestBuy topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Villanyszerelés
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- Ukrajnai háború
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Kitört a botrány az Amazonnál az irodai munka miatt
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Hoppá! Dell Precision 7550 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-10875H 32/512 Quadro RTX 3000 6GB FHD
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell 7390 13,3" FULL HD/i5-8250U/DDR4 8Gb/256GB M2 SSD/HDMI/4G/CAM/BT/Wifi/Új AKKU 1 Év Gari!
- Aszta! Dell Precision 7550 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i9-10885H 64/512 Quadro RTX 5000 16GB! FHD
- Thrustmaster racing clamp kézifék tartó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest