- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen széket vegyek?
- Kimaxolta az Apple az M4-as SoC-családot
- Amazon Kindle
-
PROHARDVER!
Honda topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
bbubby00
őstag
válasz BlacKSouL #41749 üzenetére
Én így hallottam, ha nincs gyorshajtás, akkor mást sem figyel a kamera. Ha van sebességtúllépés akkor másért is büntet. Olyat is hallottam, h nincs joga autón belülre kamerázni (ügyvéddel támadható a bírság), így a telefonálás vagy az öv nélküli vezetést nem szabadna néznie.
Eladó Mazda MX5 széles választékban: https://www.facebook.com/hasznaltmx5
-
Qru
MODERÁTOR
válasz BlacKSouL #41749 üzenetére
Övet nézik de azt nem minden esetben látják (pl ha szemből süt a nap és tükröződik a szélvédőn akkor nem lát semmit). Mobilozást nem nézik mert az nehezen megállapítható.
Műszaki érvényességét is nézik meg a szabálytalan irányváltást, leállósávon haladást, gyorshajtást, piroson áthajtást.Lámpát azt tuti nem, múltkor én is elfelejtettem kapcsolni (pont az M3-on), megszoktam hogy van DRL a nagy vasban de ugye a Jazzben nincs. Nem jött bünti pedig hónapokkal ezelőtt volt.
#nincsbennetarcsi
Új hozzászólás Aktív témák
A nem szakmai témák megvitatására: Honda OFF topik
- Delonghi Magnifica S
- Yose Power 350w (hátsó kerék) Feat Imotor2 240w (Első kerék) 26" + 36v24ah , 36v10ah
- Csúcsminőségű biztonsági kültéri okoskamera félár alatt// ingyen foxpost
- ÚJ EcoFlow Delta 2 MAX 2kWh LiFePo4 3200W hordozható akku védőborítással, kempinghez is, GARANCIA
- Raktáron! Új, 11kW-os, type2-es, 3 fázisú, 3x16A-es fali töltő, dobozában, 2 év garanciával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest