Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • beherit

    tag

    válasz whitezo88 #78665 üzenetére

    Tokival a +3 spell damage-t, meg a +2 minion life-ot választottam, meg mindenféle nagy lényeket, sindragosa, rhonin, aztán jól jött ki a lépés. Az a poén, hogy az infinite toki szerintem megvert volna, de újrakezdte a mecccset aztán nagyon rosszul húzott, kiszórta a kezét 2 kör alatt aztán 0.

    Dariusszal addig jutottam, amelyik boss folyamatosan feltámasztja a lényeit a priest spellstone meg ilyenekkel, úgy kaptam ki nagyon simán hogy nálam volt 2 brawl execute meg ilyen lapok.
    Amikor kikaptam, olyankor úgy kaptam ki, hogy 0 esélyem volt, úgy tempózták ki a lényeket, hogy köpni-nyelni nem tudtam. Még a hagathát megnézem majd youtube-on, a cardback mindegy nekem, így is az alap kéket használom.

    Egyébként tényleg fura, hogy 10 win kell, de inkább az nem tetszett, hogy egy bizonyos heroval kellett 8 aztán úgy jöttek egymás után. Tokival akartam először játszani, de azt adta utoljára. Nyilván ettől függetlenül is mehettem volna vele egyből, de annyira meg nem akartam belemélyedni, hogy játsszak azokkal amikkel akarok, aztán csináljam meg a questet, blablabla.

    amor fati

Új hozzászólás Aktív témák