Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • whitezo88

    nagyúr

    Mike Donais interjú [link]

    tldr verzió: (kind of :DDD )
    Amikor nerfelnek egy lapot, nagyon sok adat tudomásában teszik. Ezek szerint A warsong winrate 50% alatt volt. De mivel láthatóan idegesítő és nem interaktív volt ellene játszani, végül nerfelték. A boom-ot tudják, hogy erős, de nem akarják változtatni, mert sok mana, és magában nincs azonnali kihatása a boardra, utána lehet óvatosan "körbejátszani".
    A Dreadsteed eredetileg neutral demon-ként indult még Naxx idején, de végül átrakták Warlockba, meg warsong miatt nevetségesen OP lett volna úgy. Még vannak lapok amik kiadási várólistán vannak hasonlók miatt.
    A warsongos patronnál még az is közrejátszott, hogy túlságosan meghatározta a metát. Magában nem látták amúgy erős lapnak a Warsongot, ezért hezitáltak vele. (lol? sose magában volt erős hanem a kombókkal)
    Az Undertaker huntert tartja a valaha volt legnagyobb WR-jű decknek. Belátták hogy túl erős, ezért előbb anti-DR lapokat tettek be GVG-ben (gyk: Exorcist, Purifier, stb), de az se segített, aztán nerfelték inkább.
    Jelenleg nincs kimagasló WR-jű deck. A secret és mid pala, druid, warlock mint hasonló szinten vannak nagy számok alapján. A patron sem volt annyira kimagasló, és ismét megemlíti hogy inkább csak a metát határozta meg. Van aki azzal játszott, más meg az ellen. Amint egyre többen megtanulnak riddlerdin ellen játszani, annál jobban fog top tierben visszaesni (személyes tapasztalat: már így van, egyre kevesebb van és egyre érzem én is erősnek). A freeze mage is azért lett több, mert jó ellene, mondta.
    Belátja hogy nem minden class indul egyenlő esélyekkel, de nehéz mindenkinek adni lapokat ami mindenre jó. Ekkor inkább más decket érdemes választani.
    Nem akarnak túl sok energiát beleölni az E-sportba, a versenyszint nagyon kis réteget érint. Ugyanakkor azon dolgoznak, hogy nézni a versenyeket jó legyen.
    Komolyan dolgoznak és egyeztetnek azon, hogy javítsák a kezdő user experiencet, tudják, hogy nagyon rossz újként kezdeni most.
    Örülnek, hogy a VB-n nem szuperált a secret pala, mivel ez segít a meta változásában. Továbbá nem akarnak konkrét anti-deck lapokat kiadni, inkább úgy tesznek be újakat, hogy új deckek szülessenek.
    Achievmentekkel kapcsolatban elmondta, akarnak majd, ahogy sok mást is (pl deckslotokat), de nem lehet egyszerre mindent, listán vannak.
    A feladatbeosztást a kiegek időre való kidobása határozza meg, utána jönnek a többiek, kiadták a mobil verziót, Brawlt, spectatort csiszolják, fejlesztik. Fontossági lista van, azért nincs minden hamarabb.
    A deck trackerekkel még nincs konkrét álláspont, jelenleg nem tiltott. Amúgy ők nem akarják túlbonyolítani a játék interfacet.
    A kiegek végső formája folyamatosan alakul ki, illetve intergrálnak ötleteket. Továbbá az art és a design szekció sokszor együtt agyal.
    Brannál még pár lap bugos, pl Void Terror, ezen még dolgoznak. Voljin 2x swapel, tehát nem csinál semmit, de ez intented elvileg. Aviana és Sea Witch közül a később kijátszott hatása lesz aktív. A tunnel trogg azonnal megkapja az overload mennyiségét. Reno Jacksonnál a maradék lapok számítanak. Ha nincs lapod, akkor aktiválódik, mivel teljesül a feltétel. Golden Monkeynál lehet dupla legend, teljesen random (és így Renonak is bekavarhat)
    Jó ötletnek tartja az ingame ticketet, pl PM harrass után, addigis a Customer Service-nek lehet írni.
    A LoE kiadása belső közös döntés volt. Megnézik milyen ha azt mondák, majd jön, vagy pontosan mondanak egy korai napot.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák