Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • h3lios

    addikt

    válasz F-ECT$ #41053 üzenetére

    Megint a Casual rétegre fókuszálnak, akiknek az a jó ha 200 ft-ból csinálnak 1 Facehunter paklit és legendik mennek vele. Ész nem kell hozzá, ha pedig eleget játszik vele simán kigrindeli a hülyegyerek a magasabb rankokat is. Mert ha van tempó és szar az ellenfél keze akkor tényleg 0 skill pakli..
    A legnevetségesebb ezekben a Nerfekben, hogy csúsznak fél évet, és utána is csak félmegoldást tudnak csinálni. Jelenleg a Warriornál még mindig életképes a Patron (versenyen legalábbis), de a basic deck alapkoncepcióját csinálták ki. Oké, hogy jövőben több design lehetőségük marad, de akkor a basic lapokon kellene változtatni. Hozzáteszem így 2 éve felé közeledve illene új Basic lapokat kiadni, amikkel segíthetik a kezdőket. És nem csak szög egyszerű szemétre gondolok, hanem valóban használható kártyákra. Nem lennének olyan OP-k mint a versenypaklik lapjai, de mégis segítség kisebb szinteken. A Profikat hidegen hagyná, de legalább el lehetne vele indulni. Ha már idővel egyre nagyobb lesz a lemaradás. Ezt a mai napig nem tudják megoldani ( és egyre rosszabb lesz), ilyen dolgokkal viszont lehetne segíteni a kezdőket.

    Én most Midrange Druidot vettem elő. Eddig jóformán nem is használtam a kasztot és tudom, hogy noob vagyok, mert a jelenlegi metában az egyik legerősebb a paladin mellett, de élvezem vele a játékot. A comobja nevetségesen OP. Előbb Flood Shaman paklit vertem el, mert a Swipe korán tudott takarítani. Rank 20 -ról már 16-on vagyok 1 óra alatt.

    Ha Emperort korán ki tudod rakni, akkor pedig a későbbiekben sem lesznek nagy gondok. Így hogy van living roots sok Burst Damage van és early gameben, hacsak nem mage ellen megyek első körben tolhatom is entekért. Warriort mondjuk kicsit értetlenül néztem mert control warriorban (baran geddonból gondolom) a srác 2 whirwindet tolt. Nem tudom mi helyére rakta be, de nekem már 1 sem fér be nemhogy 2.

    [ Szerkesztve ]

    B-tag: H3lios#2825

Új hozzászólás Aktív témák