Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • h3lios

    addikt

    válasz DaveNo1 #38472 üzenetére

    Szerintem az OTK paklikkal nincsen semmi baj, sem a Freeze nem OP sem a Malygos verziók. A patron más tészta, ott minden azon múlik hogy húzott az elején. Ha van early game, akkor nagyjából mindegy mi jön kb. nyert játékról beszélünk. Mirror meccsen meg az nyer aki hamarabb tolja el az első patron + inner rage + ww -t.
    A többinél azért elég nagy skill is szükséges illetve egy freeze mage-el azért könnyen lehet szar matchup-ot kapni. Plusz ott nagyon jól kell jöjjön az elején, mert ha húzod a 6-7. körös AOE-t, illetve doomsayert freeze nélkül az nagy szívás.

    Malygosnál szintén ez a helyzet, eddig Warlockban játszották, de ott a régi / demon handlock szerintem konstansabb és jobban játszható. Itt ha rák jön szinte biztos, hogy kikapsz. Control ellen pedig nagyon meg kell tartani a lapokat, mert szinte biztos, hogy csak a Combo-val tudod megnyerni.

    Most használják a Druidos Aviana-s verziót, ami meg még nagyobb lutri. Gyakorlatilag kell 5-6 lapos como, ami nagyon ritkán jön össze.

    Patronnál is csak az a gond, hogy a 8-9. körre el tudja húzni az egész pakliját. Annyi nerf elég lenne rá, hogy a frothing 1-el kevesebb def-el rendelkezzen, vagy csak a saját minionjaid után hízzon.

    A Shaman meg szerintem az alapjaitól egy elrontott kaszt.
    Verseny szinten is csak a mech miatt lehet komolyan venni, mert amúgy túl sok benne az RNG, ahogy más is mondta. Kb. Flip a coin is mehetne a meccs elején és ha nyered, akkor tiéd a meccs. Mert kezdve a Crackle-től egészen a fireguard-ig szinte minden kulcslapja random.

    A Patronnal az a baj egyébként, hogy ameddig nem nerfelik gyakorlatilag versenyen és magasabb szinten a metában nincs értelme a további warrior paklikat játszani.
    Pedig most az új Tauntos / Varian-os cuccal lehetne valamit kezdeni, vagy akár a dragonnal. De ameddig van egy jobb alternatíva minek ?

    Ugyan ez a hunter, jó dolog LENNE a lock and load, ha nem lenne midrange / hybrid hunter ami sokkal erősebb.
    Tegnap mondjuk volt 1 meccsem 1 "control" hunter ellen és 7. körben tolt egy 4-es lock and load-ot. Ott kb. el is ment a meccsem, viszont ha szar lapokat kapsz belőle akár a hajadra is kenheted.

    [ Szerkesztve ]

    B-tag: H3lios#2825

Új hozzászólás Aktív témák