Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • F-ECT$

    titán

    válasz Dr. Student #16854 üzenetére

    Sokfélét kérdezel, mindről van valahol leírás, de szétszórva.

    Arena: 64 győztes meccs nem sok. Nézz streameket pl Trump, és gyakorolj. Rövid tanács, hogy a draftnál főleg az 1-4 manás lényekre és spellekre koncentrálj, 5-9 manás lényekből elég 6-8 db. (Egyébként mostanában a többieknek se megy olyan könnyen, mint régebben.)

    Naxx heroic: ezek olyan bossok, ahol nem a normál deckek működnek, hanem spéci decket kell összerakni, amivel lehet ellensúlyozni a hero powert. Maexxna esetén ez a hp visszatöltés és a charge.

    Rush: nem a boarddal törődik, hanem arca megy direkt sebzéssel és charge lényekkel.

    Zoo: warlock deck, 80%-ban 1-4 manás lényekkel. Teleszórja a boardot velük, és 6-8 kör alatt halott vagy, ha nincs board cleared.

    Handlock: warlock deck, 2x2 gianttel, 2x2 taunterrel, 2-2 twilight drake-kel, ancient watcherrel, farseer-rel, Leeroy-jal. Lényege, hogy mindig próbál a kezében 8-10 kártyát tartani, így szinte minden helyzetre van válasza (single removal, board clear, burst dmg), és közben nagy dög lényeket tud olcsón kitenni.

    Control wari: olcsó removal spellek (execute, shield slam, whirlwind), majd erős mid és end game a nagy legendekkel (cairne, sylvanas, alex, grom, ragna). Kicsit kihalóban van, és tolódik el a mid game felé.

    Dive ever, work never.

Új hozzászólás Aktív témák