Hirdetés

2012. május 27., vasárnap

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  Half-Life 2

(#1) krokk

krokk
(senior tag)

nah ide a folytatást mert a rendszer is jelezte a 2db 4000essel hogy már sok a hozzászólás:D

Az előző folytatása: Bővebben: link.
Bash

the funniest thing about this text is that by the time you realize it doesn't say anything it's too late for you to stop reading it

(#2) duracell89 válasza krokk (#1) üzenetére

duracell89
(senior tag)
LOGOUT blog

mondtam hogy nyitom...milyen cim ez má'? :(
Half Life 2 #2, esetleg Half Life 2 II., vagy Half Life 2 #II
mondtam hogy nyitom en, meg össze kellet volna foglalni első hszbe, de mostmar mindegy, majd szolok moderatornak...

(#3) tiv83us válasza krokk (#1) üzenetére

tiv83us
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

Mondtam, hogy varj amig le nem zarja a masodikat egy moderator. Ha ezt nem upolja senki, akkor sok post a regibe fog menni es akkor csak kaosz lesz. :U

Hold the line!

(#4) krokk

krokk
(senior tag)

sorry de nemtudtam még nagyon új vagyok itt azthittem csak újat szoktak nyitni és semmi más... bocs még 1x

the funniest thing about this text is that by the time you realize it doesn't say anything it's too late for you to stop reading it

(#5) duracell89 válasza tiv83us (#3) üzenetére

duracell89
(senior tag)
LOGOUT blog

a régi le lett zárva :U ;)

(#6) krokk válasza duracell89 (#5) üzenetére

krokk
(senior tag)

az most mit jelent? ebbe nem kerül be a linkje?

(#7) duracell89

duracell89
(senior tag)
LOGOUT blog

előzmények: Bővebben: link

[Szerkesztve]

(#8) tiv83us válasza krokk (#4) üzenetére

tiv83us
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

Nemgond, mar megoldottak, csak maskor ne kapkodj :)

Hold the line!

(#9) doors válasza krokk (#6) üzenetére

doors
(tag)

valaki segítsen!! nem hiszem el, hogy nem tudok átmenni azon az ajtón... :(

(#11) krokk

krokk
(senior tag)

nah szóval ott tartottunk hogy dodó vagy doors vagy ki nemtud tovább menni mert nincs kimentése:)

new game-nél tuti ottvan ez a rész is nincs kedvem megnézni de gyanítom hogy ahogy kijössz a bányából az új rész vagy nem?

(#13) duracell89 válasza doors (#9) üzenetére

duracell89
(senior tag)
LOGOUT blog

próbáltad már a restartos megoldást?
hátha arréb megy :)

(#15) doors válasza duracell89 (#13) üzenetére

doors
(tag)

mi az a restartos megoldás?

(#16) doors

doors
(tag)

Valaki próálta már a HL2-t, nem a CS-t multiplayerben? legalább olyan élvezetes, mint a HL1 volt?

[Szerkesztve]

(#17) duracell89 válasza doors (#15) üzenetére

duracell89
(senior tag)
LOGOUT blog

valahogy ugy vettem ki a többiek szavaibol, hogy elöröl kezded a chaptert, vagy ilyesmi :F

(#18) Dreamcaster

Dreamcaster
(senior tag)

Ejj nem kell itt okoskodni... Ez nem W kérdés volt. Csak annak az aki annak akarja látni, hogy fontoskodjon...

Sztem egyé még egy kis neszkuvikkot!

(#22) duracell89 válasza doors (#16) üzenetére

duracell89
(senior tag)
LOGOUT blog

hát alapbol nincs benne multi, csak valami oldalon találtak megoldást szerver inditására, de nemigazan csucs még. :(

(#23) wrz válasza doors (#16) üzenetére

wrz
(fanatikus tag)

Nekem kifagy multiban, élvezetes valóban:)

Minden ellenállás hasztalan!

(#24) doors válasza duracell89 (#17) üzenetére

doors
(tag)

Mondom a helyzetet. a 6os fejezetben eljutok odáig, hogy kioérek a bányából egy vasútállomásra, és bemyegyek abba a hangárba, ahol egy néger, és pár ürge lövöldözik. Segítek lelőni az ellent, és a néger be akar kísérni egy csajhoz, egy hátsó szobába.

Na a csaj örül nekem, a néger behív a szobába, de megáll az ajtóban, és nem megy arrébb.

Megnéztem a New Game-nél az egész Ravenholm fejezetet újra kéne játszani, hogy hátha máshova áll az ürge. Ugyanis ugyanígy járt genya, de ő újrajátszotta az alagúttól, és jó lett neki. nekem nincs alagútos mentésem. csak a ranevholm elejéről tudnám játszani.
mert nincs olyan mentésem, hogy kijövök az alagútból.

de ha valakinek lenne olyan mentése, ami már elhagyta ezt a helységet, az jó lenne.

(#27) krokk válasza doors (#16) üzenetére

krokk
(senior tag)

megnéztem sajna nincs igazam a 7. rész már ez után kezdődik szóval az tuti nem lehet meg neked:( próbáld megszórni vmi apró tárgyakkal a pasit hátha arra reagál.
amúgy W-s a progi nem szállt el az AI?:) mert ez még lehetséges... nekem eredeti van ilyen problémám nemvolt:)

(#28) Drizzt

Drizzt
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Srácok: Magyarítás: 60% körüli.: Idézet az sg-s hl2 magyarítás fórumból:

Az eredeti Steam-es verzióban így működik:
1. Hl2/cfg/config.cfg fájlban ezt módosítsd cc_lang '''' erre cc_lang ''french''
2.User-Name/Half-Life2/ könyvtárban hozz létre egy ilyen mappát ''hl2_french''
3. Azon belül egy ''resource'' mappát
4. És oda másold be ezeket a magyarított fájlokat: closecaption_french, gameui_french, hl2_french, valve_french
5. Majd végül a registry-ben módosítsd a HKEY_CURRENT_USER\Software\Valve\Steam ben lévő ''language'' értékét ''french''-re
6. N-JOY!
Ja, és a magyarítás naon állat !!!
thx :D

Bővebben: link

(#29) doors válasza krokk (#27) üzenetére

doors
(tag)

minden oké az AI-val.

(#30) wrz válasza doors (#24) üzenetére

wrz
(fanatikus tag)

New game-nél kezd el csak a 6-os fejezetet előlről, sajna ez van.

Minden ellenállás hasztalan!

(#34) doors

doors
(tag)

ja, az lesz, ha hazaértem. bár tényleg ez a legizgibb rész (eddig), de az alagútos téma nem tetszett, kicsit el lett hanyagolva :(
de ezettúl tele nyomom magam mentésekkel.. :(

Valaki nem küldene mégis egy mentést a 6os fejezet végéről????

(#35) krokk válasza doors (#34) üzenetére

krokk
(senior tag)

#27 mondom dobáld meg a manipulátorral apró tárgyakkal ''csak a fejét nehogy lesántuljon'':D

(#36) doors válasza krokk (#35) üzenetére

doors
(tag)

dobéltam, lőttem, vertem robbantottam, és semmi... :(

(#37) krokk válasza doors (#36) üzenetére

krokk
(senior tag)

akkor nemtom:( ujrajáccás szivás én 5percenként mentettem:) és nem quicksave...

(#38) doors

doors
(tag)

mondjuk az elég szar, hogy ők sebezhetetlenek, és hiába lövöm őket, semmi bajuk nem lesz.

Akkor miért nekem kell őket felszabadítanom, és miért nem szabadítják fel magukat? :F

[Szerkesztve]

(#39) krokk válasza doors (#38) üzenetére

krokk
(senior tag)

:DD :DDD :U

(#40) doors

doors
(tag)

tényleg! chaptereket nem lehet felszabadítani? semmi kedvem végigmenni mégegyszer a 6oson.. ha jól sejtem, már köüzel vok a 6os végéhez.

(#41) duracell89 válasza doors (#40) üzenetére

duracell89
(senior tag)
LOGOUT blog

konzolba ird be:
sv_unlockedchapters 15

(#42) Danny-L válasza krokk (#1) üzenetére

Danny-L
(lelkes újonc)

Sziasztok
Egy nagy nagy problémám van.Elakadtam a HL2 ben, remélem tudtok segíteni.
Tehát, épp a Highway nevű pályán vagyok, tudjátok mikor egy szar buggy-val kell menni minden fele.Elértem arra részre amikor a mágnesesdaruval lekell dönteni a hidat, felrakni a buggy-t és menni tovább.Na de itt van a probléma.Amerre menni kéne(szerintem) ott le van szakadva a híd.Igaz van ott egy kis ugrató szerűség de egyszerűen nem megy át rajta a kocsi.Van vmi megoldás?vmi gravitáció kikpacsoló vagy másfele kell menni?Nem tudom tudtok-e segíteni de előre is közsi

Jackson forever :D

(#43) duracell89 válasza Danny-L (#42) üzenetére

duracell89
(senior tag)
LOGOUT blog

egy screenshotot tolj, és rögtön mondom :)

(#44) Danny-L válasza duracell89 (#43) üzenetére

Danny-L
(lelkes újonc)

szívesen nyomom, de hova nyomjan neked a shoot-ot?
Amúgy ha van MSN-ed akkor beírhatnád a címet úgy knnyebb lenne megdumálni.
Hálás lennék :)

(#46) mobal

mobal
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

na én most fejeztem be :D jó volt csak a vége már kicsit monoton volt. múgy mit mondott g-man?

mobLz ~ mobal-o-matic ~ blog(*) http://href.hu/x/h40l ~ ingyen 2 gb tárhely: http://db.tt/mEb5SDW ~ Intel ("Ivy Bridge") + NVidia

(#47) Danny-L

Danny-L
(lelkes újonc)

Nem segítetek?:O

(#48) Nosferatu

Nosferatu
(újonc)

Sziasztok!

Vki please help elakadtam:( Ott tartok hogy két emberke szörnyeket lövöldöz, van ott egy helyes kis kocsi is ami oké, de sajnos vmi daru felszed a kocsival együtt és ledob a szörnyekhez.. Elöre is kszike a segítséget

NeverToo Far

(#49) Danny-L válasza Nosferatu (#48) üzenetére

Danny-L
(lelkes újonc)

Szervusz
A megoldás az hogy igen ledob de ugyebár fejjel lefelé esel le.
Kiszállsz előveszed a gravitációs fegyvered(amivel a ''kutyussal'' játszottál) és belelőssz egyet-kettőt(bal gombal) és feláll a kocsi

[Szerkesztve]

(#50) Danny-L

Danny-L
(lelkes újonc)

Mondjuk van egy sejtésem hogy ott még 1 párszor elfogsz akadni mert szar résznél vagy.Többek között én is ennél a résznél szenvedek

[Szerkesztve]

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  Half-Life 2
Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.