- Autós kamerák
- Házimozi haladó szinten
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Home server / házi szerver építése
- Unigine Superposition Benchmark
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Azonnali notebookos kérdések órája
-
PROHARDVER!
- kezdőknek infók itt: [link] és itt: [link]
- Drugs Bunny - A sárga kapszula (alapismereteket tartalmazó könyv .pdf formátumban) (alternatív letöltési link)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rivaul
addikt
Sztem túl sok az a terhelés egy kisebb izomnak. Nem a terhelhetőségről van szó. Én legalábbis mindig külön szedem. Biztos lesz aki más véleményen van, az enyém az hogy rá kell várni.
Eladó egy zöld kaméleon….Nem,sárga! Inkább piros! Most barna….Ez k**va jó!…… NEM ELADÓ!!!
-
Rivaul
addikt
Ez egy remek út lehet a túledzéshez. 1 nap amikor odateszed és még kettő natúr? 1 a mellnél és 1 laza. Sztem ez max akkor mehet ha mást nem csinálsz mint eszel, edzel és pihensz. Vagy tolod a vajas kenyér mellé valót
Eladó egy zöld kaméleon….Nem,sárga! Inkább piros! Most barna….Ez k**va jó!…… NEM ELADÓ!!!
-
Rivaul
addikt
Az en velemenyem olvashattad. Viszont ez en vagyok. Probald ki mit okoz nallad, bejon vagy nem. Azert a megfelelo pihenesre figyelj. Az elso idobe biztos mukodni is fog mert uj hataskent eri majd az izmaid de ne erre alapozz. Ha megtorpansz valamilyen modon azt elso blikkre tuledzesre fogd es gondold at a dolgot realisan. Ha igy jarsz el akkor a probabol nem lehet bajod, max "nyersz" egy het pihit.
-
Zola007
veterán
itt az én emberem
Én most vállat kihagyom vasárnapig, mert tegnap a villamoson ülve az előttem álló csaj nem kapaszkodott rendesen és hirtelen nem esett olyan jó megtartani 60 kilót egy kézzel, hogy rám ne essenMʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
Zola007
veterán
annyira nem volt vicces, egyébként is majdnem elestem mikor szálltam le
A f.sznak kell a sofőrnek pont szilveszter este gyorsulási versenyt játszani egy 40 tonnás villamossal.
Borulgattak az emberek mint a dominó, pedig akkor még részeg se volt senki este 8-kor[ Szerkesztve ]
Mʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
Woodslave
félisten
ez olyan interneten kilátásba helyezett "beszélgetés" lesz, melynek végén vérző orral könyörgök hogy ne "beszélgessünk" tovább és büszkén jár át téged a tudat milyen keményen lerendeztél egy komoly konfliktust...Ez a kis titkos vágyad?
Mivel velem ellentétben izmos erős kemény arc vagy szóval a "beszélgetés" biztos nekem fájna, ezek után már nem merek találkozóra menni, de azért már most elkezdek könyörögni a bocsánatodért, hátha elég lesz ez is az egódnak
ja és a posztot ami miatt ennyire berágtál mobilról küldtem így nem tudtam smiley-t rakni, de természetesen én vagyok a buzi ahogy helyesen utaltál rá
[ Szerkesztve ]
"akkor ne rezisztencia edzést csinálj hanem rendes odabaxósat :) "Bá
-
Woodslave
félisten
akkor benéztem. Nem gondoltam volna rólad, ezért lepődtem meg annyira. (nem az oltáson hanem a beszélgetés kilátásba helyezésén, de akkor ezek szerint én ezt máshogy szoktam alkalmazni mint te ) de akkor bocs...
[ Szerkesztve ]
-
Woodslave
félisten
nem raktam smiley-t így komolyabbnak tűnt. Erre te jöttél hogy majd jól "megbeszéljük személyesen", ami nekem a netes szlengben burkolt "játszuk le élőben kisköcsög" jelentéssel bír, - nem ilyennek ismertelek - ezért lepődtem meg qrvára, hogy egy poszt miatt ilyet írsz. Na ennyi. Szóval mehetek talira anélkül hogy halálfélelmem lenne?
túltoltuk asszem
[ Szerkesztve ]
-
madle
őstag
Az egy piheno lesz akkor. Nem tudsz mit csinalni. Amit javasolni tudok, mivel jartam mar igy, kenegesd mindenfele szarral meg rakass ra Tape-et. Az leroviditi rendesen a gyogyulasi idot.
Valszeg nagyon elore huzott a nagy suly es derekad belement a gyakorlatba, aztan mivel nem volt rendesen bemelegitve bumm..Kremek meg tape!
-
Zola007
veterán
Jobbulást
Én megnézetném a helyedben, mert 120 kiló már meg tudja dolgozni a derekat rendesen
Reméljük nem így van, de a végtagzsibbadás pedig idegbecsípődés / sérv jele szokott lenni[ Szerkesztve ]
Mʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
addikt
Gyógytornász és MR vizsgálat. Amikor én kúrtam szét az enyémet, akkor is mindegyik orvos azt kérdezte tőlem, hogy nem-e zsibbad a lábam, de nekem zsibbadás sosem volt. Csak nem tudtam lehajolni úgy fájt. Sok jót nem kell várni, lehet, hogy a guggolást, mint gyakorlatot te is elfelejtheted
Ja, és a bemelegítés szerintem sokat nem oszt-szoroz. Ha nem bírja a derék, akkor előbb utóbb úgyis megadja magát.
[ Szerkesztve ]
-
userxy
őstag
Ne erőltesd meg.
Legutóbb mikor én lent maradtam felhúzásba 3 napig az ágyból felkelésnek is könnyezés volt a vége.
Ha feküdtem az fáj ha álltam az fájt ha ültem akkor az. Azóta leszoktam a nagy súlyokról. A szomorú az egészbe, hogy relatíve kis súlynál szoptam be és nem is akkor amikor emeltem hanem amikor már az utolsót raktam le.Nekem ez 2 hét kihagyás volt.
Én fateromnak a gerincsérv műtét utáni fájdalom csillapítóját nassoltam az segített
[ Szerkesztve ]
-
Woodslave
félisten
-
addikt
De miért csak csirkerizst eszel? Zsírt nem eszel, összepukkadsz. A hormonok termeléséhez zsírra is szükség van. Magvak, omega 3, lenmagolaj stb. Mehet egy kis tojás, zsirszegény sajt is, túró is az állati zsirokból, csak számolni kell. Húsból se csak csirke lehet. CH forrásból se csak rizs. Zab, köles, hajdina, gersli, bulgur, kuszkusz... Meg kurva sok zöldséget kell enni.
Ne legyé' má' idióta -
Zola007
veterán
Nicoflex, Dr. Kelen sport start, piros lóbalzsam, amelyik beválik, egyénfüggő
-
kolosanyi
veterán
Nekem van egy adag chilis lóbalzsamom. Nem viccelek, tényleg van ilyen. Konkrétan szétmarta a bőröm. Úgy bepirosodott, mintha elsőfokú égési sérüléseket szereztem volna. Meg kb 24 órán át égett a bekent terület, pedig lemostam vagy ötször. El kellett kezdenem jegelni a végén már, azt' egyszer csak elmúlt. Ha gondolod, baráti áron megszámítom neked.
-
Zola007
veterán
szép példány
már csak azt kell meghatározni, melyik állatfajhoz tartozikMʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
kolosanyi
veterán
-
Zola007
veterán
Első körben vegyük ki a halmazból a szimpatikusakat
Második körben a fiatalembereket
Harmadik körben az izmosakat.
summa (∑): bal szélső[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
A topicban érdekeltségi körbe tartozó (tulajdonos, munkavállaló, stb.) boltot reklámozni, bármilyen módon üzletelni tilos!
- Kitört a botrány az Amazonnál az irodai munka miatt
- Interactive Brokers társalgó
- Autós kamerák
- Milyen okostelefont vegyek?
- Gitáros topic
- Házimozi haladó szinten
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- PH!otósok beszélgetős, offolós topikja
- Formula-1
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- További aktív témák...
- DJI FPV Fly more combo + sok tartozék
- DJI Mini 4 pro - Fly More Combo - RC2 drón szett - 3 akku, garancia, tartozékok (45)
- DJI Mini 4 pro - Fly More Combo - RC2 drón szett + Freewell Mega 16 Filter Pack (46)
- DJI Mini 2 Fly More Combo FMC drón szett 3 akkuval - újszerű állapotban
- DJI AVATA drón +akkumulátor +doboz +garancia és Care Refresh
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest