Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • válasz Ctrl+Alt~Del #47657 üzenetére

    Csak annyit tudok mondani amit már mondtak elébb.
    Sok idő, sok.
    Ha ez megnyugtat én 12-13 éves korom óta gitározom, persze volt hogy évek kimaradtak meg ilyenek. A lényeg, hogy én se tudok szart se, nem akarok másoknak mutogatni semmit, elprüntyögök magamnak és azt élvezem.
    Nyílván mást szeretnénk elérni az életben.
    Ha te jó számokat akarsz játszani jól, akkor le kell lassítani a dolgot és szép lassan felhúzni a tempót. A formula1 versenyzők sem úgy ültek a kocsiba, hogy 300-al vették a kanyarokat rögtön. Lassan kezdték, majd emelték a tempót. Ez pont így van a hangszerrel is. 6 hónap a lószar. Majd ha egy éve tolod akkor rinyálhatsz. De addig csak told.
    Lassítsd le a metronómodat és úgy gyakorolj. Akkordokat is próbáld gyakorolni, váltogatni ide oda, oda vissza, majd más akkordokat. Csináld, hogy leméred hány A-C váltást tidsz megcsinálni 1 perc alatt, gyakorolj és egy hónap múlva megint próbáld ki magad, meg fogsz lepődni mennyivel többet fogsz tudni megcsinálni.
    Hajrá!
    Bármelyik nagy gitáros végig megy ezen. Hendrix sem úgy született hogy kezébe fogta és másnap már pergett a Hey Joe. Ellenben lehet neki volt 4-8 óra gyakorlás (játék) napi szinten. Neked 30-ból kell gazdálkodni. Qrva jó a gityód, azt letenni ilyen korán marhaság.

    Mos mé, hánem? De! Vagy nem...

Új hozzászólás Aktív témák