Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Chal

    addikt

    válasz Chal #44762 üzenetére

    Na végre nekem is karácsony van, ma megérkezett multieffektes kombóm, végül egy PositiveGrid Spark Amp mellett döntöttem. Valamiért itthon kevésbé ismert, pedig viszonylag kényelmesen hozzáférhető (EU raktárról jön DPD-vel házhoz, de azért erről írok még negatívumot is lentebb). Szerintem érdemes szemügyre venni, általában mindenhol jobb review-okat kap mint a konkurencia. Itt a topicban se volt róla sok infó, egyvalaki vett, de sajnos privátban nem válaszolt, illetve rég lépett már be, gondolom nem fórumozik már.

    Nehezen tudnám ajánlani vagy nem ajánlani, mivel nincs viszonyítási alapom, az hogy 1-2 hónapja meghallgattam/megnéztem boltban pár hasonlót (Katana, Code, stb..), meg nem releváns, főleg hogy nem is nagyon emlékszem már :) Mindenesetre az tuti, hogy nekem nagyon bejön, hozza amit elvártam tőle, ha valakinek lenne konkrétabb kérdése akkor tegye fel, megpróbálok válaszolni.

    Ami viszont szívás volt, hogy hiába van a PG-nek EU raktára, 38 napot vártam rá. Állításuk szerint azért, mert mellé dobtam egy promo Dunlop hevedert, és az nem volt nekik raktáron... Mindez úgy derült ki, hogy elkezdtem Paypal panasszal fenyegetőzni a supportnál, mert amúgy 3 munkanapot írtak a checkout végén (én hülye meg számolgattam a napokat és direkt később rendeltem, hogy nehogy nyaralás alatt jöjjön a futár). Nem tudom, hogy mindez igaz e, de az e-mail hatására hirtelen jött egy sms a DPD-től, hogy elindult a csomag (Lengyelországból jött amúgy), és ma meg is érkezett. Amire még érdemes figyelni, hogy a feltüntetett ár netto, de a checkout végén rászámolja a magyar áfát, a hevederrel együtt (10 EUR), végül postával meg mindennel 110eFt-t terheltek a kártyámon Paypal-al fizetve.

    Illetve a firmware upgradere van viszonylag sok panasz (az eladott darabszámhoz képest valójában elenyésző), akár brick is lehet belőle, illetve furcsa problémákat okozhat, aminek sokszor garanciális csere a vége. Ebbe egyelőre nem mertem belevágni, de még a héten belemélyedek, mert vannak új effektek és erősítőszimulációk is az új releaseben.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák