Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • gaborbol

    őstag

    válasz Moleman #44363 üzenetére

    Koszi! Annyira nem parazok a faragastol, mert filleres cucc, es lehet tudok venni meg egyet ilyen atszamitva kb 3-4 ezert forintert, igaz annak allitolag mar picit kezd levallni a hidja.Legalabb van min gyakorolni :)
    Akkor marad a fem hur, lehet csak parszor lesz hasznalva aztan megy a szekrenybe, majd kiderul.

    Munkatrsam mutatott egy itteni aukcios oldalt, kinezetre kb egy fapados Ebay, de az arak eszmeletlen alacsonyak. Gyakorlatilag van minden, minden adomanybol jon, lomtalanitas, felesleges hagyatek, rendorsegi lefoglalas, talat targy amiert nem jelentkeztek, nagy cegek el nem adott termekeik.
    Mindent eladnak es a befolyo penzt a szegenyekre-hajlektalanokra forditjak.

    Hatulutoje, hogy nincs leiras szinte semmirol, a fenykepek kb 2-3 megapixelesek es semmilyen kerdesre nem valaszonak. Az eladoknak kb semilyen tapasztalatuk nincs semmirol es semmilyen szinen nem erdekeltek az eladasban. Ennek alapjan erthetoek az arak, kb meg lehet saccolni , hogy mit veszel , de vagy bejon vagy nem.
    Valamivel jobb mint lottozni, mert azert lesz belole valami.

    Kerestem hasznalt kemeny tokot a Yamaha traszakusztikusnak, talatam egyet naluk, van benne valami oreg akusztikus gitar, fenykepek alapjan egesz szep allapotban van mar annyira ki lehet venni, persze semmi konkret info nincs rola csak a meret. Van hozza extra hur szett, pengetok, es cakk-pakk es fele annyiba sem kerul mint egy uj alap kemenytok magaban.
    Annyit lehet rola kivenni, hogy a marka Sekova es made in Japan, de szinte semit nem talalok mar a gyartorol sem. Talan 60-as 70-es evekben keszitettek gitarokat, de nem maradt fel rola semmi.
    Szinte mindig valami USA gitar klonok, meg az elektros gitarjaik itt ott megtalalhatoak, de az akusztikus talat gyakorlatilag semmi.
    Ezek a regi cuccok baromi jol neznek ki.

Új hozzászólás Aktív témák