Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • csadi0011

    őstag

    Aki mostanában akar rendelni olcsón Capo-t, annak ajánlom ezt az terméket ebay-en:

    [link]

    Normál időben érkezett meg és egyelőre jól szorítja a húrokat. Látszatra minőségi rugó van benne, szóval nem várok tőle gyengülést.

    Szerk: Most látom Eastman, hogy elfelejtettem válaszolni, pedig olvastam, amit írtál. Elkezdtem gyakorolni ezeket a meneteket, nagyon tetszenek!

    Amúgy igen, nekem is mondták már, hogy hibák eltűnnek idővel, csak játsszak és kész, de néha attól félek, hogy rosszul rögzül be a fogás és mindig elrontom. Nem tudom mennyire hülyeség ez, de félek tőle, hogy újra kell majd tanulnom 1-2 akkordot. Pl, ha gyorsan kell váltanom sima G dúrra, akkor sosem figyelek arra, hogy a mély hangoknál legyen előbb az ujjam. Ezt utálom. Mostanában mindig próbálok úgy gyakorolni, hogy az ujjaimba rögzüljön a G dúr mély hangjainak a helye is. Úgy csinálom, hogy lerakom a H-E húrokra a gyűrűs-, és kisujjam aztán viszonyítási alapon dobom a mélyekre a mutató, középsőt. Ez szerintem azért rossz, mert szerintem, ha mindig viszonyítani fogok, akkor sosem fog begyorsulni kb annyira, hogy egyszerre érjenek le az ujjak.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák