Sorry, ez most Muréna-nak ment, ő tudja miért...
leviske: Mindenki tudni fog mindent időben.
[ Szerkesztve ]

Sorry, ez most Muréna-nak ment, ő tudja miért...
leviske: Mindenki tudni fog mindent időben.
[ Szerkesztve ]
(#4352) leviske válasza Keldor papa (#4343) üzenetére
Írd meg pm-be. 
"És robbanó tartály mögött vihorászni tűzharc közepén szerintem még a Nők lapja horoszkópja szerint sem jelent jót." /by MAZUR [GS'10J]
(#4353) PPSH válasza Keldor papa (#4350) üzenetére

csak gyozzem kivarni 
Cort Z40(EMG 81+85)+Marshall MA100H+Marshall M412A 300W
(#4354) leviske válasza Keldor papa (#4351) üzenetére

De annyit azért leírhatnál, hogy ha igaz... akkor örülni fognak-e az ATi fanok. 
[ Szerkesztve ]
"És robbanó tartály mögött vihorászni tűzharc közepén szerintem még a Nők lapja horoszkópja szerint sem jelent jót." /by MAZUR [GS'10J]

magyaran ha a szimpla verziot veszed, akkor tutira szart kapsz? 
http://project-brian.blogspot.com/
Akinek már van ilyen karija az megnézhetné, hogy mekkora sebességkülönbség van noAF és 16×AF között!

ezt most mire alapozod?arra hogy akinek van mar GT-je annyit megy tuningban?hat nem kelett volna pre-released GT-ket venni mint a Crysis demo 
(#4358) arn válasza Csiborbogár (#4314) üzenetére

nem kell hozza az az aluplatni, ami gtshez es gtxhez van mar? 
Most nézem, hogy ez a G92 topik, én meg lazán elírogatok a RV670-ről. 

ZM-RHS88-ra gondolsz? Az G80-hoz lett gyártva, nem jó a G92-re, elég pár képet megnézni és kiderül szvsz.
Ha a VF 1000-et GTX-re akarnád rakni, akkor kb 24 vagy több ramborda kellene rá. 16 a ramokra a többi a fetekre. Ezért csináltak inkább egy egybe bordát.
[ Szerkesztve ]

Érdemes a 8800gtx-et lecserélni GT-re? A tesztet néztem, de engem nem győztek meg eléggé az eredmények. 
(#4362) Keldor papa válasza Leonyid84 (#4361) üzenetére
Igen, akkor ha nyerni akarsz rajta pénzt.
(#4363) Leonyid84 válasza Keldor papa (#4362) üzenetére

És szpídben mennyivel jobb, időállóbb?

annyival jobb hogy a mostani GTX-ed arat nyomja lassan lefele 1000-el

Jó, de mennyivel gyorsabb a gt?

nem gyorsabb de eleg kozel van hozza fele aron 

dehogy!
simán kifoghatsz egy alap verziót, ami sokkal jobb, mint egy gyári tuning verzió.
#4357 PPSH hagyd már ezt a pre-released verziót. azok a kártyák rendes final verziók, hivatalos forrásból!
••• OCTeamHungary™ ••• www.octeamhungary.hu •••

a Crysis demo miatt sutottem el ![;]](/dl/s/v1.gif)

Akkor várjak az új gts-re?
(#4370) Keldor papa válasza Leonyid84 (#4369) üzenetére
Ahogy gondolod... mint mondtam nov. 18-án kiderűl milyen lesz! Ha nem sietsz, akkor én azt mondom várjál még! RV670 is érdekes lesz!

hat ha nem akarsz erte 65 e ft-t kapni akkor mar most eladod es addig nyomatod valami gany PCI-os kartyaval amig meg nem erkezik az uj GTS

Várni érdemes, viszont akkor a GTX-d ára még hullább lesz, hacsak addig nem adod el(ami nem lesz könnyű) 
Hirdetéseim--http://href.hu/x/d4ev---TRU120ex, Cav W320 mélynyomó eladó
Add el most a GTX-et és ugy várd meg a GTS-t.... felesleges ugy megvárni, hogy a GTX még nálad van. Míg megjelenik a GTS, fog veszteni az árából és a GTS lesz ami igazán le fogja nyomni az árát.
(szvsz)

azt gondoltam... csak hogy megy e nelkule normalisan. mert asszem ragaszthato suniket is adnak a kartyahoz.

hat... ha naluk a gyar kivalogatja a jobbakat - akkor mi kerul az alapba? 
[ Szerkesztve ]

azért 65k-ra nem egy hónap alatt fog leesni az ára.... a 128SP meg igencsak jól jön nagyobb felbontásnál, valamint AA és AF mellett. driverrel még a GTX is rengeteget fejlődhet. ha meg a DX10.1-es kártyák annyival jobbak lesznek a DX10-nél, akkor a G92-esek is a kukában fognak kikötni, és egy 88GT sem fog többet érni 40k-nál.
(#4377) Keldor papa válasza jugeen (#4376) üzenetére
Kérdés mikor jön el a DX10 igazi ideje... egyelőre az NV a legtöbb játékban gyorsabb.
A nagyobb kariknak remélem nagyobb sávszélességük lesz! Vagy legyen 320/384bit vagy valami ütős GDDR4.

ezeket már nem az nvidia válogatja, hanem a brand. azt fizeti meg az ember, hogy egy magunkfajta fanatik ott koczkul a workbench-nél és teszteli melyiket mennyire lehet meghúzni. 
(#4380) jugeen válasza Keldor papa (#4377) üzenetére

eléggé itt áll a küszöbön a DX10 ideje, ha a Crysis-t vesszül tárgyul. egyre olcsóbban lehet kapni most már wide-os monitorokat 20"-24" között, ahol már megint egyet léptünk a felbontások terén. itt persze megint kell plusz szufla, ami a GPU-ra hárul. lehet, hogy én vagyok naív, de nem hiszem hogy a Crysis szarul lenne optimalizálva. vagy a driverek gyengék, vagy ennyit bír a G80/G20/R600. mindenesetre nem valami rózsás a helyzet.
(#4381) PPSH válasza Mr. Maffia (#4378) üzenetére

eddig meg semmi informaci sincs arrol hogy lesz
de az uj GTS-rol annal inkabb

Rámegy a 88gt-re a Zalmann vf700, illetve ha rátuszkolható jobban hűt vajon a gyárinál?
"you are a monkey poo-poo"
(#4383) Keldor papa válasza jugeen (#4380) üzenetére
Szerintem sincs rosszul optimalizálva... ilyen látványvilág melett ennyit bírnak a mai PC-k...

meg arrol nincs hir hogy a VF700 ramenne-e
de a VF900 meg a hasonlo THR termekek ramennek

(#4385) Alvin_ti4200 válasza Keldor papa (#4383) üzenetére
menjél marketingesnek

Akad egy 7300GT a szekrényben, úgyhogy 8800gtx eladó! 
(#4387) Keldor papa válasza Alvin_ti4200 (#4385) üzenetére

dobd be aproba hatja jo aron adod

up
pokol ura felhasználónak 25 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon! ( Üzletszabályzatom: http://href.hu/x/c0wr ) Vasárnap senkinek nem veszem fel a telefont!!!

te mi a jó eget csinálsz? 
mellesleg készül az uj topik.. megkérnék mindenkit, hogy ne legyen teleszemetelve fölösleges kérdésekkel, és az oda nem illő hozzászólásokat
[ Szerkesztve ]
Akinek valamivel elvagyok maradva az privizzen rám PLS!

el kellene olvasni a forum alapelveit mielott ilyen megmozdulast csinalsz

Muréna: De jó uj topik 
[ Szerkesztve ]
teleszemetelés miatt ez zárva, az új: [link]
ez olyan, mint a görögtűz, csak görögvíz - Loretto