Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • tlac

    nagyúr

    ipon:
    Az alaplapomat és tápegységemet égés miatt "feltételes garanciával" vették át. :W
    Mondom ilyen nincs, ő is tudja, de ez így jobb, mintha visszaadták volna, hogy égés, tehát garanciavesztés. Mondom ilyen sincs, erre ő 1 éven túl van, tehát letelt a félév, hogy már kezdetektől meglévő hiba lenne, nekem kell bizonyítanom. Mondom ez csak a szavatosságra vonatkozik, ez jótállás. Csend.
    További vitatkozás. Én mondom rendeltetésszerűen használtam. Szerinte nem, mert nem ők rakták össze, hanem én és erre nekem nincs papírom. Erre felhozott egy mosógépes példát, hogy a mosógépet sem én rakom össze alkatrészekből...

    Erre mit kellett volna mondanom, tényleg nincs papírom róla, hogy én értek hozzá ?

    Próbálkoztam, összevetni, hogy hülyeség ez a párhuzam, de nem voltam meggyőző.

    Úgy egyeztünk meg végül, hogy megpróbálja "lezsírozni", de ha nem sikerül akkor semmi. Időpontot nem tudott semmit mondani. Mondom 15 nap (tudtam, hogy nem teljesen igaz). Nem jött be, mondja csak törekedni kell, mondom ez nekem jelentős veszteséget okoz (elrontottam kényelmetlenséget kellett volna mondanom). Így jött, hogy nem vagyok vállalkozó se cég (cégnél egyébként nincsenek fogy. véd. törvények, ő is tudta) (egyetemnek dolgozok hallgatóként, ösztöndíjként fizetnek).

    Most egyelőre még várok rájuk, de ha semmi...

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák