Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • gulupeti

    senior tag

    PowerA Spectra Infinityt visszaküldtem gariba. Bíztam benne, hogy pikk-pakk kész lesz vagy lesz valami infó a javításról, de egyelőre semmi. 1 hétig bírtam kontroller nélkül. Már játék elvonási tüneteim voltak, így muszáj volt beszerezni egy másikat. ;]
    Korábban nem is hallottam erről a gyártóról vagy csak figyelmetlen voltam, kicsit utána olvasva azonban láttam, hogy itt is van néhány embernek, valamint, hogy nem pályakezdők a szakmában, így a választásom egy 8BitDo Ultimate Wired XBOX kontrollerre esett. Gondolkodtam a Gamesir G7 SE-n is, de arra megint csak heteket kellett volna várni.


    Az összeszerelési minősége szerintem kiváló, a rezgés sokkal jobb, mint a Spectra Infinityben, ebben 4 db rezgőmotor van, 1-1 a szárakban és 1-1 az RT-LT gomboknál. Az analógok felülete is jobban tetszik, nem csúszik, így nem is raktam rá a gripet egyelőre. A D-pad kicsit nyeglének tűnik a Spectrához képest, de jól működik, nincs vele gond. A gamepadhoz lehet letölteni appot, amiben lehet profilokat menteni a különböző játékokhoz, dead zonet beállítani, a rezgés erősségét, stb. Van hozzá telefonos applikáció is, amely segítségével mindezeket a beállításokat real time, akár játék közben el lehet végezni, de ezt még nem próbáltam.
    A kábel nem szövetbe burkolt és sajnos nem is levehető, valamit majd tennem kell vele, hogy ne törjön meg időnap előtt. Ami még negatívum számomra, hogy az LB-RB gombokat kicsit magasnak találom, kényelmesebb lenne ha 1-2 mm-rel alacsonyabbak lennének.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák