Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Peterhappy

    őstag

    Én kissé széthajtottam magam melóban az utóbbi hónapokban, főleg a legutóbbi pár hétben.
    A bringázást sajnos már ősz elején elengedtem, de a november futás szempontjából is kínkeservesre sikeredett, még a 100km is alig lesz meg. Úgy tartottam tegnap 81km-nél, hogy ebből 24km-et az elsejei elfuserált maraton-kísérletem tett ki.
    Illő is hozzátennem, azt hiszem az a kudarcélmény is hozzájárult a futás iránti lelkesedésem lankadásához, nem csak az időfaktor és az időjárás.

    Ráadásul nemrég összeraktam a görgőt is, azóta pedig végképp háttérbe szorult minden más - de a cél "nemes", a görgővel akarom leizzasztani magamról a makacsabb, évtizedes zsírpárnácskát - az alacsonyabb, átlagosan ~125-135 HRM között végzett tekerés pedig a téli alapozást is jól szolgálja. Remélem végig fogják bírni a térdeim.

    Mindenestre kedd este sikerrel zártam az éves projektemet, megérte túlhajszolni magam, és mindezt ma, a szabadságom első napján 5km PB-vel ünnepeltem. :)

    Tempót akartam futni, a körpályán egy-egy gyorsabb körrel megtámogatva, de mást dobott a gép. :)

    Több, mint egy percet faragtam a szeptemberi rekordomon, aminek még úgy is örülni tudok, hogy némiképp "csaltam", rövid emelkedő után lassan, de fokozatosan lejtő úton futottam.
    Ha még egy kilométerig bírom, betolom 21:00 alá az időmet - nem bírtam. Legalább maradt cél jövő évre is. Addigra pedig remélem pár kiló még leolvad rólam.

Új hozzászólás Aktív témák