Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • tomcica

    Topikgazda

    válasz #64052736 #64030 üzenetére

    A hetvegi hosszudat is fel szabad epiteni egesz 30km-ig (na nem minden hetvegen kell ilyen hosszan). Altalaban ez az elso lepes amivel tavot novelnek,egy hetvegi nap.
    Elkezded 20km negy hetvegen,majd 22km es igy fel egesz 26-30km-ig.Ha van olyan pont ahol erzed,hogy ez mar sok,akkor fogod es visszalepsz. Pl felnoveled 12het alatt 24km-re,de ott erzed h eleg,akkor nem tolod tovabb 26-ra,hanem egyik heten 26km masik heten visszalepos 22km.Igy billegteted szepen fel,turelmesen.

    A napi ket edzes az nagyon durva kondit tud epiteni :K akinek van ideje,es meg is tudja turelmesen csinalni,annak aranyat er.
    A napi ket edzest ugyanugy fel kell epiteni,mint minden mast a futasban. Eloszor fogsz a heten ket napot (nem egymas utanit) es beiktatsz dupla edzest. Egyik futas direkt rovidebb legyen elsore eleg 30perc,a masodik 40-60perc.
    Kesobb majd kialakul,hogy milyen leosztas felel meg neked legjobban. Van aki a 60perc + 60percet kiepiti.Masok csak egy fel edzest mennek egyik futasnak es egy teljes edzest a masodiknak.
    Embere valogatja.
    Akik igy osszeraknak combos heti ossz km-t,azoknak altalaban a hetvegi hosszu 18-24km-ben meg is all :K ja es aznap csak egy edzes.
    Ez a heti 1-2nap piheno az jo biztonsagi szelep,azt tartsd meg.

    There are two mistakes along the way to Mastery: Not starting it and not going all the way."

Új hozzászólás Aktív témák