Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • EmberXY

    addikt

    válasz Peterhappy #60378 üzenetére

    "Óóóóóó micsoda avatar!"

    Köszönöm, a tiéd is nagyon rendben van! :R

    36 éves vagyok, magasságom 176 cm, súlyom 110 kg körül van, pontosan nem mértem mostanában, de azt tudom, hogy ruhatárat már kétszer cseréltem az utóbbi 1 évben, 20 kg körül dobhattam le, ez javarészt annak köszönhető, hogy a diéta miatt a bevitt rengeteg kalória a töredékére csökkent, és persze a mozgás, nameg a gyógyszer is besegít, amit a cukorra kell szedni.
    Jelenleg csak a futás az, amit csinálok, külön bringázni nem szoktam, de persze mindenhová bringával megyek, ez napi pár km max, edzésnek nem nevezhető.
    Az úszás hetente 2-szer volt, általában 1 óra úszás és egy szauna volt. De mivel nem vagyok egy olimpiai úszó, egy idő után ez sem volt hatékony, ezért is tértem rá a futásra.
    A sétát is próbáltam régebben, sőt, amikor nem volt bringám, évekig gyalog jártam mindenhova, de semmit nem ért, mert kényelmes volt, nem fáradtam el.
    A futás az kidögleszt, nekem erre van szükségem (egy fix, lassú tempóban való folyamatos kocogásról van szó, aminek a végére az említett 3 km körül már kellőképpen el vagyok fáradva, ez kb 6-6,5 kör a futópályán (hagyományos, focipálya körül lévő salak 400 m-es körpálya), amit minden másnap szoktam csinálni), ettől érzem, hogy javul a közérzetem is.

    Up the Irons!

Új hozzászólás Aktív témák