Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • myckey

    veterán

    válasz Never79 #46190 üzenetére

    No, csak nem a Muzsla Trail ?! :R

    Most voltam oda a Mátrabércen 55k-2800. Jó volt, vagyis nem, mert a végén irgalmatlanul carul lettem, "jól el is rontottam" az egész napi teljesítményemet. :(

    Csúcsról lefele utolsó 7km a jutalomfutás ( persze aki tudja milyen a muzsla lefele szurdokpüspökibe....na olyan az a jutalomfutás )
    De én ezért voltam oda egész nap, hogy azt a 7km-t megküldöm, ezt szeretem. Aztán elfogytam, mert szarul frissítettem.....A jutalomból kín szenvedés lett, hányinger meg szédülés meg kutyapóz , persze meleg is volt, de akkor is elbctam.

    Előtte egy héttel Vadrózsa volt, az meg 51 helyett lett kb 55km mert szaladtam minden irányba :DDD meg szintet is pakoltam a 2100 ra.
    Elején elmentem haveroktól stb....aztán jött a feketeleves. Na itt is sikerült rosszul lennem, magamhoz képest....bár néhol pokolian meleg is volt.

    Egyébként néztem én is a Mátraberc trailt.
    De nekem üti a Zemplén. Ez a 108km 41-4400szint. Egy hétvége asszem. Okt 10én.

    Egyébként törölték a másik eseményemet, így a zempléni szenvedésem után, lehet nekimegyek BURGER KING ULTRABALATON TRAIL-nek. Okt. 17-én. Nem látom a létszámokat, de egyelőre nincs bezárva a lehetőség.
    42KM és csak 1000 szint, ez ilyen élményfutásnak jó is lenne...Csak nem tudom, mi marad belőlem a másik után. ( elvileg bírnom kellene, volt már így )

    Okt 31-én meg jöhetne Buda, Pilisben az a 31km meg 1000 szint nagyon kellemesen hangzik BSI vagyis Intersport sztm jó versenyt rendezne. Jónak tűnik.

    Össze kellene hozni, aztán akkor az Október patent is lenne :C
    ami a futást kúszás mászást menetelést illeti

    Hja!
    ígyvanferi
    Never79
    Sok sikert és megannyi élményt nektek :K na és jó egészséget hozzá, ami a legfontosabb !

    [ Szerkesztve ]

    "Biztos mint a halál! Sóhaj, Szobaasszony, Fárosz.. 2, 9, 11. " Ha a kacsa nem tud úszni, nem a víz a hülye "

Új hozzászólás Aktív témák