Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • válasz borix #36828 üzenetére

    Egyik fiatal kis kolléganőm súlyos beteg volt mostanában,hónapokra kimaradt.Túl vérzékenység jött elő neki így a semmiből kb....de úgy,hogy a menzesze konkrétan nem áll/állt el,folyamatosan vérzett,de úgy rendesen.
    (Ja,és emellett még cukorbeteg is 15 éves kora óta.Egyébként 25 éves.)
    Orvosok kivizsgálták,genetikailag,hormonálisan van problémája...,gyógyszerek,szteroidos kezelés,satöbbi....sajnos nem javult az állapota.Egy másik tapasztalt orvos a sok közül,nagy dózisú C-vitamint(több ezer mg.) kezdett el neki adni,kúra szerűen,persze felügyelet alatt,a gyógyszereket elhagyva.Jelenleg jó állapotban van,megszűnt a vérzése.A héten kezdett ismét dolgozni.

    Vannak esetek,amikor kell a nagy dózis,de egyébként általában"egészségesként",megfelelő és változatos táplálkozással megvan a napi adag,amire a szervezetünknek szüksége van.A kiegészítés felesleges és káros is lehet.Nekem is emiatt lett vese kövem 5 éve,zabáltam a c-vitamint,mint az állat,amikor meghűltem. :D .Aztán az Uzsoky-ban a doki azt mondta,ne nagyon egyek ilyen szarokat,mert szétcseszem a vesém :D.Lehet benne valami igazság

    [ Szerkesztve ]

    HARLEY-DAVIDSON Custom & DUCATI Meccanica, Bologna.

Új hozzászólás Aktív témák